Vana vaksali viimane kontsert kolib Haapsalust välja

Elen Freivald

elen@le.ee

Laupäeval Haapsalu raudteejaamas toimunud Ennu Ratase ja Suurte tüdrukute ülesastumine jääb vähemalt selleks suveks viimaseks vaksalipeoks. Foto: Markus Sein

Laupäeval Haapsalu raudteejaamas toimunud Ennu Ratase ja Suurte tüdrukute ülesastumine jääb vähemalt selleks suveks viimaseks vaksalipeoks. Foto: Markus Sein

Haapsalu linnavalitsuse nõude tõttu, et avalik üritus peab lõppema hiljemalt kell üks öösel, viib kontserdisarja „Vana vaksali” korraldaja sarja viimase kontserdi raudteejaamast ära.

Kevadel teatas viis aastat Haapsalu kuursaali tegevust juhtinud Kai Tarmula, et plaanib Vana Vedur OÜ nime all käivitada suvel Haapsalu raudteejaamas kontserdisarja „Vana vaksal.”

Kuigi kohale kutsutud artistid on tuntud ja kontserdid tõid raudteejaama taas elu, ei sobinud ürituste toimumise hiline kellaaeg kaaslinlastele. Haapsalu linnavalitsus oli OÜle Vana Vedur andnud avaliku ürituse loa kella üheni öösel, kuid läinud laupäeval kestis pidu kella kolmeni.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
37 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
luik
1 aasta tagasi

Kuna Vana Vaksali üritused algavad üsna hilja – kell 22 ja kestavad kella kolmeni öösel . Kai Tarmula 06.07.2022 LE .

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Eelmine kommentaar läks prügikasti aga – vaba ajakirjandus vabal maal,miks peaksid need vabad inimesed,vabal maal möirgava muusika saatel lärmama kella kolmeni st.kui juba siis juba kella 6-7`ni!

Dingo
1 aasta tagasi

Tore,et Haapsalus leidub inimesi,kes ei karda oma õiguste eest seista.

Georg
1 aasta tagasi

Väga hea, et on selliseid pealehakkajaid inimesi nagu Kai Tarmula. Ja kellel on ka oskus selliseid toredaid üritusi korraldada. Siiski ei saa sellist käitumist tolereerida, kus KOV on lubanud üritusi korraldada, seadnud selleks piirangud ja siis korraldaja lihtsalt ei täida neid. Ning peale seda kõike lahkub “uksi paugutades”. Linnavalitsuselt ootaks, et nad süveneks teemasse, kuidas hoida Haapsalus suvine elu just selline sündmuste rohke nagu meeldib paljudele inimestele. Ja samas tagades piisavalt rahu teistele, kes seda naudivad. Vaja on läbi mõelda müra, parkimise, liikluskorralduse ja ehk muud teemad, mis Haapsalus suvega kaasnevad. Kindlasti saab neid teemasid oluliselt paremini lahendada. See, et… Loe rohkem »

Piret
1 aasta tagasi

Tahavad survestada linnavalitsust.

Taadu
1 aasta tagasi

Ma ei teadnudki, et kontsert tegevuse tuludest maksab riik pensione,palju Rammsteinist siis tuli?

Peep
1 aasta tagasi
Reply to  Taadu

Appi, kui kauge võib üks inimene olla elust 😀

Iga pileti, joogi jne pealt käibemaks, ettevõtte tulumaks, töötajade töötasu maksud jne jne

Järgmine kord mõtle kui nii jabura komentaari kirjutad siia, teed lihtsalt lolliks ennast

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

Olete nime muutnud, aga stiil on sama!

Kodanik
1 aasta tagasi

Mitu teemat sellest uudisest tehakse?
Kas ehk aitab juba.
Haapsalu grupp on ka paras prügikast. Muud ei näe seal, kui vingumist ja müügikuulutusi. Osadel lubatakse müüa ja osadel mitte.
Kui leitud asjad/loomad on omanikuni jõudnud võiks kuulutuse kustutada.

!!!
1 aasta tagasi

Halapealinn Haapsalu. 🙂

Peoleo
1 aasta tagasi

Masendav,lihtsalt masendav. Mul on väga kahju Kai Tarmulast,kes on teinud toreda ürituse ja nüüd mingite ülemakstud linnavalitsuse ametnike omavoli ohvriks langenud. Kui ikka tuhanded normaalsed inimesed seal käivad, siis peab ikka tasemel üritus olema. Kusjuures enamus külastajaid on kindlalt üle kolmekümne. Aga eks ootame siis valimisi…

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Peoleo

Ise ka ülemakstud võib-olla?