MMil oli Eesti epeenaistest edukaim Nelli Differt

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nelli Differtit õnnitles iga võidu järel esimesena tema treener Helen Nelis-Naukas. Foto: FIE

Nelli Differtit õnnitles iga võidu järel esimesena tema treener Helen Nelis-Naukas. Foto: FIE

Kolmest Eesti epeenaisest oli Kairos peetud vehklemise MMil edukaim haapsallanna Nelli Differt, kellel jäi MM-medalist puudu vaid üks võit.

Reedel Egiptuse pealinnas Kairos alanud vehklemise MMil oli eile esimene medalipäev ning oma lootustega astusid eile rajale ka eestlannad Erika Kirpu, Nelli Differt ja Irina Embrich. Naiste epee kvalifikatsioon toimus juba laupäeval, kuid Eesti epeenaised pääsesid kõik maailma edetabeli alusel otse põhitabelisse ehk 64 parema sekka.

12. asetusega Haapsalu klubi En Garde vehkleja Nelli Differt kohtus esmalt Singapuri vehkleja Kiria Abdul Rahmaniga (53.). Kui nii esimese kui ka teise kolmandiku järel oli eestlanna tagaajaja rollis – vastavalt 3:4 ja 8:9 –, siis viimase viie minutiga tegi Differt imet ning pääses 15:14 võiduga järgmisse ringi. Teises ringis kohtus Differt ukrainlanna Jana Šemjakinaga. Differt ei jätnud Šemjakinale võimalust ja võitis 15:9.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments