Bauhofi juures põles elektrikilp

Lääne Elu

info@le.ee

10. juulil kell 23.07 teatas Kastani tänava elanik, et tema korterisse immitseb kuskilt suitsu. Kohale sõitnud Haapsalu päästjad avastasid ühest korterist toidukõrbemise. Päästjad tuulutasid toad, korteris viibinu vaatas üle kiirabi, kellega oli kõik korras.

10. juulil kell 3.50 käisid päästjad Uuemõisas Bauhofi kaupluse juures kustutamas posti küljes põlevat elektrikilpi.

10. juulil kell 1 öösel kutsuti päästjad Lääneranna valda Varbla puhkekülla, kus põles puidust ridaelamuboksi 1. korruse tuba. Kuna põleng avastati kiiresti, suutsid inimesed põlengu enne päästjate kohalesaabumist pulberkustutiga enam-vähem kustutada. Päästjad tegid järelkustutust ning ventileerisid toad. Õnnetuses keegi kannatada ei saanud. Selgus, et põleng sai alguse raadiost, mis süütas kõrval olevad riided. Toas sai kahjustada ka külmkapp ja diivan. Sündmus lõpetati kell 2.32.

9. juulil kell 18.24 käisid päästjad Lääneranna vallas Kulli külas Saulepi seltimaja juures kustutamas põllul põlevat heinarulli.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kastani
1 kuu tagasi

See oli juba 5 kord kahe aasta sees.Temaga alati korras.