Posti tänav avatakse kontserdiga

Posti tänav. Foto: Urmas Lauri
Posti tänav. Foto: Urmas Lauri

Laupäeva keskpäeval avab A. Le Coqi löögirühm Reigo Ahvena juhtimisel Haapsalu remonditud peatänava.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus rääkis, et linnavalitsus paneb Nurme tänava ristmikule, veetorni juurde lindi, millest löögirühm läbi jalutab. Kuigi tänavale on pandud lint, siis lindilõikamist ega avakõnesid Parbuse sõnul ei tule.

Löögirühm kõnnib mööda Posti tänavat kultuurimajani, mille ees annab pooletunnise kontserdi. Parbus loodab, et tänava avamist vaatama tulnud linlased jalutavad löögirühmaga koos kultuurimajani.

Kohe, kui löögirühm on teele pandud lindist läbi kõndinud, on Posti tänav ka autoliiklusele avatud.

Posti tänava remont algas mullu 5. juulil ja läks linnale maksma 3,65 miljonit eurot. Posti tänavat ehitas AS YIT, projekteeris Teedeprojekt OÜ ja maastikuarhitektuurse lahenduse lõi Lootusprojekt OÜ.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jorma
1 aasta tagasi

Noh sõidetud… läbisin tee 12km/h, rohkem ei kannata ausalt. Ja kui see oli eesmärk omaette, et linnas ei sõidetaks, siis see ka saavutati. Jah ilus, korras, aga kuni kultuurimajani oleks ju siiski võinud olla asfalt, edasi siis see kuumaastik. Ei, ma ei virise, sest uus mulle meeldib, jalitamiseks ja rattaga sõiduks super, pinke ka nii palju, et oleks nagu parki tulnud… ah las olla!

Psss
1 aasta tagasi
Reply to  Jorma

Omavoliline jälitamine on keelatud ka mujal Vabariigi territooriumil. Ole teadlik! Ei tea mis masinaga te sõitsite, kuid 30 km/h on täiesti normaalne kiirus ja ei mingit jube jubedat. Arvestage, et tegu on siiski niiöelda munakiviteega, mitte peegelsileda betooniga. Tallinna vanalinnas isegi loa olemasolul ka ei sõida ju 50 ga? Ole mõistlik, kuhu kiirustad?

Uskumatu!
1 aasta tagasi

Kuidas mõned ikka jaksavad? Pidev halvustamine, inisemine, kritiseerimine.Ei kujuta ette, kui olete kodus ja tööl viibides samasugune. Aga ilmselt olete, sest muul juhul oleks tegu mõne terviseprobleemiga. Tekib tõesti küsimus, kas olete ise kõik vigadeta, sest tõesti, piinlik on selle lõputu kiunu pärast!!!

Just nii!
1 aasta tagasi
Reply to  Uskumatu!

Suu pidada ning partei ja valitsuse otsuseid kiita – see on inimeste kohus!

K.s
1 aasta tagasi

Avamisel oleks voinud hoopis RMK mootorsaagide orkester esineda ja helmeste ja lindiloopiate asemel saepuru rahva sekka pilduda…

Ahsoo
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Miks?

arvi
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Aga miks te teise linna elama ei lähe kui siin ei meeldi? Mina ei näe midagi mis oleks halvasti tehtud.Jõudu ehitajatele koikidele isikutele kes olid selle projektiga seotud.

Jaan
1 aasta tagasi

Löögirühm? Mis ajas me elame?

Nimi
1 aasta tagasi

Nagu üks õige kontsert ikka – kõik ei pääse sealt (Posti tänavalt) terve ninaga.

Arvaja
1 aasta tagasi
Reply to  Nimi

Selle eest hoolitseb löögirühm.

Juku
1 aasta tagasi

Ilmselt on linnaisadel häbi linti lõigata. Selle asemel saadetakse õlletehase löögirühm komberdama mööda tänavat.

Algret
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

See, et siin paar kiunujat käib kribamas, ei tähenda veel, et enamusele linnarahvast uuenenud tänav ei meeldiks. Olge täitsa mureta väga väga paljudel on hea meel uuenenud ja ilusa välimusega tänava üle. Häbeneda küll siin pole midagi.

Jaan.K.
1 aasta tagasi
Reply to  Algret

Täpselt minu arvamus.Ilus on ja puude kasvades ilusamaks läheb.Ärge olge vanas nii kinni.