Augustis algab Haapsalus kaks teeremonti

Tamme tänav. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kahe tänavu Haapsalus korda tehtava tänava – Tamme ja Raudtee – remont algab augustis.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul peaks Tamme tänava remont algama kas juuli lõpus või augusti alguses ja valmima tänavu sügiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
36 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karl Hunl
1 aasta tagasi

habesaly? tga5s the glass ibve skippin

Auto
1 aasta tagasi

Lisaks teede remondile tuleks linnal tegelada ka jalgratturite koolitamisega. Tegelikult haapsalus võiks ka jalgratturitel olla jalgrataga sõitmise koolitus kohustslik, sest ehki on neile mitmel pool rajatud suurepäraseid teid on siiski yksikud, kes neid realselt kasutavad. Sõidetakse tavaliselt sõiduteel ja aegajalt vastassuuna vööndis. Ylekäigu rajad yletatakse sõites ilma autole teed andmata. Tõuksid ohustavad jalakäijaid jne. Muidugi on ka korralike jalgrattureid aga korralikud on nad ilmselt sellepärast, et nad on autokoolis käinud ja sõidavad ka ise autoga. Seepärast oskavad ennast liikluses asetada õigesse rolli, mite vingerdada sõidutee peal.

jalakäija
1 aasta tagasi
Reply to  Auto

Kus nad siis peavad sõitma – kas kõnniteel, kus nad ohustavad jalakäijaid?

enn
1 aasta tagasi

ja remont tegelikult kestab ikka 2-3 aastat nagu haapsalus tavaks? vähegi kiirem töö oleks haapsalu traditsioonide pilastamine!

Erkki
1 aasta tagasi

Innar, ise hakkad neid projekte tõesti vedama? Äkki paneksite mingi info ka, et kelle poole milliste küsimustega pöörduda? Seni saadeti posti tänavaga seoses küll Innari juurde, siis mingi tädi juurde aga kumbki vastata ei osanud

Juku
1 aasta tagasi

Kui inimene on õppinud miilitsa erikoolis siis järelikult ta ka teab midagi liiklusest. Vist võib olla…?

Hmm
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

kõike saab õppida

Elisa
1 aasta tagasi

Tõesti? 3 kuud ja valmis?
ma ei tea miks ta töötab ikka Haapsalus.

kodanik
1 aasta tagasi

Innar, kebi Võrru tagasi. Haapsalu pole nii juhmi abilinnapead väärt.

Heinz
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

Innar, Innar, sinul on tõesti kõik segamini nagu pudru ja kapsad. Vahete-vahel oled ka osav killu viskaja – lubad Tamme tänava remondiga ühele poole saada juba sügise alguseks. Tead sa aga ka, et meil siin on sügisene pööripäev 23. septembril ja nii kange mees, kui sa ka olla tahaks, siis selleks ajaks Tamme tänav küll korda ei saa. Kust tuleb küll sinu optimism? Kas sa eelmiste aastate kogemustest pole veel õppinud?

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  Heinz

et jätaks sootuks tegemata? Või mis mõte oli?

Jaan
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

Innar Võrus on kinldasti midagi teha

kodanik2
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Kindlasti on Võrus nii mõndagi teha, aga see mees peab olema ka tegija. Selles kontekstis võiks ju ka küsida, miks Innar Võrust ära tuli? Oli probleem ehk linnapea nõudlikkuses?

Hmm
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik2

Ei olnud. Kuuldavasti talle ei sobinud selle linna keskväljakule nii suure summa matmine sellisel kujul nagu ta valmis tehti ehk nagu kohalikud ütlevad mõtetu, mitte midagi juurde ei andnud see linnale, oodatud inimeste lahe ja romantiline kohtumispaik see nüüd küll ei ole. Ei tea, aga nii räägitakse vat

Vaat Nii
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm

No nüüd sa ajad küll midagi segamini või tahad teadlikult siinseid lugejaid eksitada. Võru keskväljak tehti korda EV 100.aastapäevaks ja selleks ajaks, kui selle ehituse otsus tehti, oli Mäesalu juba Võru tolmu oma jalgadelt ära pühkinud.

Vbn
1 aasta tagasi

Äkki saaks sinna sireli ja tamme risti juurde sebra ka? Paljud lähevad sealt väikeste lastega lasteaeda,lapsed lähevad põhikooli. Suhteliselt pime üleminek ja tihe liiklus seal. Päris ohtlik ja ebameeldiv.

USKUMATU
1 aasta tagasi

Ja teretulemast taas Aasta ajane projekt 😀 Mis ei saa valmis enne uut aastat ja saab valmis Peale Talve Urraaa kuidas ikka te oskate ikka planeerida teedeehitusi 😀

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  USKUMATU

Ja milles eesti keel ka süüdi on, et nõnda vägistad!

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  USKUMATU

Kas ei tohiks teid üleüldse parandada? Kole paha on autuga sõita ju, kui katki on.

Kunagi
1 aasta tagasi

Pole raha, et midagi korralikult teha, aga alati on raha, et ümber teha 😁