Kuumalaine on tulekul

BNS

Kuum ilm meelitab inimesed vette. Foto arhiiv

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb reedel kuni 28 kraadi sooja, kuid pühapäevaks lubab ilmateenistus juba kuni 32 soojakraadi.

Täna on ilm enamasti päikesepaisteline, puhub valdavalt edela- ja läänetuul, saartel lõunakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 22-28, meremõjuga rannikul kuni 20 kraadi.

Laupäeva öösel on selge kuiv ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 10-16 kraadi. Ennelõunal on kõikjal päikesepaisteline, pärastlõunal on mandril vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 27-30°C, meremõjuga rannikul kuni 20 kraadi.

Pühapäeva öösel on laialdaselt selge, Eesti lääneservas vahelduva pilvisusega, aga ka sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 13-19 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 28-32 kraadi, meremõjuga rannikul 20 kraadi ümber.

Esmaspäeval on Lõuna-Eestis selge, põhja pool vahelduva pilvisusega, aga ka sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on võimalik hoovihm ja pole välistatud äike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 28-32, meremõjuga rannikul kuni 22 kraadi.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kai.
1 kuu tagasi

Kuumalainest asi kaugel. Vot lõunamaal võib ikka tunda tõelist kuuma. Lenda Türki vaid ja vat seal alles rasvad sulavad!!!

ilusat suve
1 kuu tagasi
Reply to  Kai.

Miks asi kaugel? Mul pole asja selle Türgi kuumaga, just meist on jutt ja see ongi meie kuumalaine. Enamasti igal suvel ikka väike kuumaperiood olemas, kellele meeltmööda ja kellele liiast. Saab nautida ja ka ära kannatada.

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi
Reply to  Kai.

Vaesed käivad türklasi vaatamas.

nüüd
1 kuu tagasi

kõik tünnid ja ämbrid täis, hea talvel võtta