Galerii: täna läks Kuku raadio eetrisse Haapsalust

Malle-Liisa Raigla

Kuku raadio selge grupijuhi kampaania jõudis esmaspäeval Haapsallu ning ajakirjanikud Romi Hasa ja Siiri Mihkelson on otse-eetris Circle K juures üles seatud „tanklastuudiost”. Samas kohas saab kella 18ni end ka selgeks grupijuhiks registreerida.

Haapsalus külastas raadio ka keraamik Liisu Arrot ja Haapsalu neuroloogilist rehabilitatsioonikeskust. Välistuudiosse oodatakse külla tänavu aasta kooli tiitli pälvinud Läänemaa ühisgümnaasiumi direktorit Ain Iro ja Lääne Elu peatoimetajat Kaire Reiljani.

Selge grupijuhi kampaaniaga kutsutakse jaanipäevaseid peoseltskondi üles valima endi seast inimest, kes lubab sõpruskonnas olla kaine autojuht. „Kahjuks on joobes autorooli istumine endiselt väga suur probleem,” tõdes Kuku peatoimetaja Madis Kimmel. „Ent õnneks annab igal aastal ligi 5000 inimest Kuku kampaanias osaledes lubaduse, et nad seda ei tee.”

Selge grupijuhina saab end Haapsalus Circle K tanklas kirja panna esmaspäeval kell 15–18, kuid 21. juunini saab liituda ka Kuku raadio veebilehel kuku.ee. 22. juunil loositakse kõigi osalejate vahel Kuku eetris välja mitmeid kingitusi, sealhulgas sõiduauto Hyundai Bayon kasutusõigus kolmeks kuuks.

Esimese tunniga oli Haapsalus selgeks grupijuhiks registreerinud ligi 30 inimest. Kõik tanklas registreerunud said kaasa meenekoti ja kleebise.

Kuku raadio otsib selget grupijuhti juba 26. korda.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
riigi
4 päeva tagasi

propaganda kanal, bns -i iba ja ingliskeelne nõme muusika

Uskuv-Toomas
5 päeva tagasi

Väga tänuväärne ettevõtmine! Edu KUKU raadiole!

Uskmatu-Toomas
5 päeva tagasi

Kui suure summaga riik seda saadet rahastab ?