Turba–Risti raudteelõigu ehitaja selgub lähiajal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ellamaa ülesõit. Foto: Kaader videost

https://youtu.be/9QDFgP9tQPw

Esmaspäeval lõppenud Turba–Risti raudteelõigu ehitustööde riigihankele tuli neli pakkumust. Nüüd vaatab AS Eesti Raudtee pakkumused läbi ja hindab neid.

„Kui kiiresti suudetakse esitatud dokumendid üle vaadata, sõltub sellest, kui mahukad need pakkumused on,” ütles Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Hanke võitja loodab Eesti Raudtee välja kuulutada paari nädala jooksul. Seda muidugi juhul, kui hanget ei vaidlustata. „Vaidlustus lükkab kõik pea peale, see risk on alati olemas,” tõdes Vjatkin. Tema sõnul vaidlustatakse siiski vaid üksikud hanked.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noo mis
1 aasta tagasi

Iga jupi peale tuleb eri tegija või? Huvitav lähenemine. Et siis võib juhtuda, et näiteks kvaliteedi erinevuse tõttu turbani peab aeglasemalt sõitma, edasi võib täiega anda paarkümmend kilomeetrit ja siis jälle ettevaatlikumalt jne!?

Arvos
1 aasta tagasi
Reply to  Noo mis

Ma nagu mäletan, et Virtsu raudtee ehitati ka kahelt poolt ja keskel saadi kokku. Seda legendi aga küll ei usu, et kõik oli nii täpne arvestus, et kokku saades läks terve rööbas täpselt vahele ühenduseks.

Juhan
1 aasta tagasi

Hea uudis!

noo
1 aasta tagasi
Reply to  Juhan

aga mis seal head on? Kõik tahaks rohepööret teha, aga miskipärast suurendatakse pidevalt ja kogu aeg energia tarbimist.
Ja kelle või mille jaoks? Lõbusõiduks? Kui see raudtee kuidagigi vähendaks maanteede koormust, siis oleks seal mingisugunegi loogika. Aga sisuliselt raiutakse jälle metsa ja kaevatakse maakera lihtsalt inimestele rõõmustamiseks, et poliitikud saaks särada. Täiesti sisutühi projekt. Kõlab nagu Kremli üritus.

Arvos
1 aasta tagasi
Reply to  noo

Raudtee tamm on aastakümneid juba olemas. Metsa seal peal pole. Väike õgvendus tuleb.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  noo

Käin pealinnas tööl autoga, rongiga tuleb ligi 3x odavam!