Galerii: noored müüsid ukrainlaste toetamiseks päevalilli

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Malle-Liisa Raigla fotod

Laupäeval müüsid lapsed Haapsalu kaubamaja ja kultuurikeskuse ees ise meisterdatud päevalilli, Ukraina rahvuslilli, tulu läheb Haapsalus elavate sõjapõgenike heaks.

Hinda päevalilledel ei olnud, iga ostja annetab jõukohase summa ja saab selle eest õiguse asetada mustkollane lill Haapsalu kultuurikeskuse ette haljasalale. Kui lill ostetakse kaubamaja eest ja ise jalutada ei tahetut, viisid lapsed selle kultuurikeskuse ette ise. Kuu aja jooksul valminud üle 300 päevalillest moodustub sinna lilleväli. Hiljem viiakse päevalilled sealt ära ja neist valmib hiiglaslik värvikirev pannoo. Lillede eest annetatud raha läheb Haapsalu Ukraina sõjapõgenike heaks.

Ukraina rahvuslilli tegid lapsed mustast ja kollasest kilest Haapsalu kunstiõpetaja Tiiu Randmann-Mihkla õpetuse järgi üle terve linna: Haapsalu noorte huvikeskuses, Kastani noortekeskuses, Haapsalu kunstikoolis, Viigi koolis ja Läänemaa ühisgümnaasiumis.

Lisaks lillede müügile oli kaubamaja ees ka meelelahutusprogramm, et ärgitada inimesi lilli ostma – esines nii džembe pilliring kui ka JJ-street tantsukooli lapsed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
2 aastat tagasi

Pöial ):