Lihulas lõpetasid sisekergejõustikuhooaja 60 noorsportlast

Neljavõistluse üks aladest - 25m jooks. Foto: Anett Kumm

Neljavõistluse üks aladest - 25m jooks. Foto: Anett Kumm

Lihula spordihoones said eile sisekergejõustikuhooaja viimaseks võistluseks kokku selle piirkonna noored spordilapsed kuuest haridusasutustest, kellest enamik treenib igapäevaselt Lääneranna Spordikoolis. Omavahel võeti mõõtu neljavõistluses.

Neljavõistlus on suure mitmevõistluse noorem vend. Alasid on vähem, kuid ka siin käib arvestus punktide järgi ja vastavalt sellele saab iga sportlane lõpuks oma koha. Neljavõistluse aladeks olid Lihulas 25 meetri jooks, paigalt kaugushüpe, paigalt kolmikhüpe ja topispallivise.

Just viimane ala lõi mitmes vanusegrupis kaardid lõpuks segamini. Kui muidu ehk kiire ja hea hüppega laps oli liikumas kõrge üldkoha poole, siis topispallivise andis punktides natukene järele. Samas kõiki alasid keskmiselt sooritanud sportlane võis aga hea topispalliviskega oma lõppkohta kõvasti parandada. Seega, tegemist oli ikka nagu päris mitmevõistlusega-ühel alalt võidad, teiselt kaotad punkte. Siiski esmatähtis oli lastele ikkagi tore spordipäev ja uute kogemuste saamine. Lapsed said uuest võistlusest suurt indu. Neile elasid lastele kõrvalt kaasa ka isad-emad, vanaemad-vanaisad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments