Läänemaal oli kaks kulupõlengut

Pühapäeval oli Lääne-Nigula vallas kaks kulupõlengut, mis said mõlemad alguse lõkkest.

Kell 13.49 said päästjad teate kulupõlengust Kadarbiku külas. 150ruutmeetrine tulekahju sai alguse pappkasti põletamisest. Pühapäeva õhtul kell 17.04 said päästjad väljakutse Seljakülla, kus samuti lõkkest oli süttinud 0,7hektarit kulu.

Kiik tuletas meelde, et suure tuulega ei ole mõistlik lõket teha, sest sädemed võivad maastiku põlema panna – tuul kuivatab süttivat materjali ja viib tule kiiresti laiali. „See on igakevadine probleem,” ütles Kiik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments