Läänemaale lisandus seitse uut nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Läänemaale lisandus seitse uut koroonaviirusega nakatunut.

Tänahommikuse seisuga on haiglas 359 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 163 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 95 ehk 58 protsenti on vaktsineerimata ja 68 ehk 42 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase seitsme päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta haiglasse sattunud keskmiselt 0,9 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta haiglasse sattunud keskmiselt 3,7 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 24 uut haigusjuhtu, millest 11 juhul vajasid patsiendid hospitaliseerimist sümptomaatilise COVID-19 tõttu. Viimase kümne päeva jooksul on haiglaravile lisandunud keskmiselt 20,3 sümptomaatilist COVID-19 patsienti päevas. Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest, kes olid vaktsineerimata: 62-aastane mees, 69-aastane mees ja 83-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 1943 testitulemust, millest 647 osutus positiivseks. Viimase seitsme päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 93 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 101 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul manustati 246 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 27. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 443 100 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 63,4 protsenti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments