Kullamaa kool korraldas heategevuslaada

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kooli laat. Meeri Seiman

Kullamaa kool korraldas esmaspäeval heategevuslaada, mille tulu läheb Lääne-Nigula valda jõudnud sõjapõgenike toetuseks.

Laadal koguti 467 eurot ja 84 senti. „Terve päeva käis vahetundide ajal laudade juures vilgas sebimine ja müüjatel olid käed-jalad tööd täis,” ütles Kullamaa kooli huvijuht Pirja Laanemets. Müügiks läksid laste, õpetajate ja emade-isade tehtud küpsised, muffinid, pulga- jm koogid, heeringavõileivad jm. Kauplejaid oli 15 ringis. Kes osta ei tahtnud, sai Ukraina sõjapõgenike heaks panna raha annetuspurki.

Laanemets ütles, et nüüd uuritakse, mida oleks Lääne-Nigula valda saabunud põgenikel tarvis, kogutud raha eest ostetakse vajaminev. Lääne-Nigula valda oli kolmapäevase seisuga jõudnud üle 70 Ukraina sõjapõgeniku.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pluuto
8 kuud tagasi

Kuidas oleks abi oma valla väikese sissetulekuga elavatele? Nemad võitlesid omal maal vabaduse eest ja said selle. Miks uued tulijad ei võitle omas kodus oma maa vabaduse eest?