Kullamaa kool korraldas heategevuslaada

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kooli laat. Meeri Seiman

Kullamaa kool korraldas esmaspäeval heategevuslaada, mille tulu läheb Lääne-Nigula valda jõudnud sõjapõgenike toetuseks.

Laadal koguti 467 eurot ja 84 senti. „Terve päeva käis vahetundide ajal laudade juures vilgas sebimine ja müüjatel olid käed-jalad tööd täis,” ütles Kullamaa kooli huvijuht Pirja Laanemets. Müügiks läksid laste, õpetajate ja emade-isade tehtud küpsised, muffinid, pulga- jm koogid, heeringavõileivad jm. Kauplejaid oli 15 ringis. Kes osta ei tahtnud, sai Ukraina sõjapõgenike heaks panna raha annetuspurki.

Laanemets ütles, et nüüd uuritakse, mida oleks Lääne-Nigula valda saabunud põgenikel tarvis, kogutud raha eest ostetakse vajaminev. Lääne-Nigula valda oli kolmapäevase seisuga jõudnud üle 70 Ukraina sõjapõgeniku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pluuto
2 aastat tagasi

Kuidas oleks abi oma valla väikese sissetulekuga elavatele? Nemad võitlesid omal maal vabaduse eest ja said selle. Miks uued tulijad ei võitle omas kodus oma maa vabaduse eest?