Kanepi võitis kaks mängu

Kaia Kanepi. Foto: Arvo Tarmula

Kaia Kanepi (WTA 61.)alustas Miami WTA 1000 turniiri USAs kahe võiduga ja on jõudnud kolmandasse ringi ehk 32 tugeva hulka.

Esimeses mängus võitis ta Belgia esindaja Marina Zanevska (WTA 68.)vastu esimese seti 6:2 ja edasisest mängust vastane loobus. Zanevska on tegelikult Odessas sündinud 28-aastane ukrainlanna, kes alates 2016. aastast esindab Belgiat.

Teises ringis oli Kanepi vastaseks hispaanlanna Sara Sorribes-Tormo (WTA 35.). Mäng kestis ligi kolm tundi ja mõjus lõpuks väga tüütult. Hispaanlanna tunneb ennast eriti koduselt aeglastel ehk liivaväljakutel ja tema mäng rajaneb kaitsele. Kuna Miami kõva väljakukate kuulub nn aeglaste hulka, siis sai Sorribes-Tormo ka matšis Kanepi vastu demonstreerida oma äärmist sitkust pallide tagasilöömisel. Samal ajal suutis ta kogu mängu jooksul ise sooritada vaid mõned ründelöögid.

Kanepi ründas seega ligi kolm tundi järjest, aga ei suutnud väga tihti seda otsustavat lööki geimides sooritada. See võib lõpuks ajudele hakata. Õnneks suutis Kanepi pärast esimese seti kaotust 3:6 siiski edasi kannatada ja teise seti lõpuks 7:5 võita! Sett kestis 75 minutit.

Kolmandas setis sai hispaanlanna jaks lõpuks otsa ja Kanepi võitis selle 6:0.

Kolmandas ringis on Kanepi vastane hoopis kõvemast puust. Tuneeslanna Ons Jabeur asub praegu WTA edetabelis 10. kohal.

Paraku langes Miami teises ringis välja Anett Kontaveit. Avaringis vaba olnud Eesti esireketi (WTA 7.) lülitas konkurentsist välja 21-aastane USA tennisist Ann Li (WTA 65.) tulemusega 6:0, 3:6, 6:4.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
juhei
2 aastat tagasi

Vaatasin,nägin!