Linnuse mänguväljaku remont lõpeb aprillis

Linnuse mänguväljak on uuenenud. Foto: SA Haapsalu ja Läänemaa muuseumid

 

Läänemaa muuseumid palusid Haapsalu linnavalitsuselt pikendust linnuse mänguväljaku remondiks eraldatud raha kasutamiseks.

Haapsalu linnavalitsus toetas linnuse mänguväljaku remonti 10 000 euroga. Sellest on muuseumil kasutamata veel alla tuhande euro. Haapsalu ja Läänemaa muuseumide juht Anton Pärn põhjendas pikenduse palumist sellega, et osa töid on mõistlik lõpetada kevadel, mitte teha neid talvel.

2020. aasta sügisel eemaldati mänguväljakult avariilised atraktsioonid, mis mullu suvel asendati kiigeplatsiga. Allesjäänud atraktsioonid muuseum parandas ja värvis üle.

Sel kevadel on muuseumil plaanis atraktsioonid veel kord üle vaadata ja talvised kahjud parandada. Samuti vajavad Pärna sõnul veel parandamist trepi käsipuud. Need tööd plaanib muuseum ära teha aprillis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments