Katrina Lehis sai Budapestis kolmanda koha

Katrina Lehis. Foto: Augusto Bizzi/ FIE

Katrina Lehis. Foto: Augusto Bizzi/ FIE

Pühapäeval lõppes Budapestis 210 osavõtjaga epeevehklemise GP-etapp. Eesti mullune parim naissportlane Katrina Lehis jõudis taas poodiumile, tasuks pronksmedal ja väiksem karikas.

Mäletatavasti võitis Lehis jaanuaris Katari pealinnas Dohas toimunud GP-etapi (GP-del autasustatakse reitingupunkte tavalise MK-etapiga võrreldes 1,5 korda kallimalt).

Lehis oli eelturniirist vaba, ta asus enne Budapesti maailma reitingus teisel kohal. Otse 64 hulka pääsesid ka Erika Kirpu, Irina Embrich ja Nelli Differt. Eelturniirilt pääsesid sinna Kristina Kuusk ja Veronika Zuikova. Ainsana eestlannadest ei jõudnud põhiturniirile Karoliine Loit.

Põhiturniiri esimeses ringis pidid paraku relvad pakkima Differt ja Zuikova. Tänavust hooaega väga hästi alustanud Differt kaotas ungarlanna Eszter Muharile 11:15.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments