Kõige parem vastlakukkel on see, mis on värske

Andra Kirna

andra@le.ee

Lääne Elu toimetus proovis erinevate tootjate vastlakukleid. Foto: Andra Kirna
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Lääne Elu toimetus proovis erinevate tootjate vastlakukleid. Foto: Andra Kirna

Vastlakukli puhul on kõige olulisem see, et kukkel oleks värske – selle tegi Lääne Elu toimetus esmaspäeval kukleid testides kindlaks. Ülejäänu on maitseküsimus.

Küsimusele, milline kuue kuklivalmistaja vastlakuklist on kõige parem, Lääne Elu toimetus päris üksmeelset vastust ei leidunudki. Ja mis mõtet oleks teha edetabelit, kus koos on kardemonita ja kardemoniga kuklid, moosiga ja moosita kuklid. Seega on allpool toimetuse köögis kuklitestimisel kõlanud muljed.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Seda
2 aastat tagasi

me oleme ju kogu aeg teadnud, et värsked küpsetised on parimad. Huvitav pealkiri.