Aivo Paljasmaa: Putin mängib täispangale

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Ajalugu on võitjate kirjutatud. Seda fakti on ajaloouurijad tihti korranud, kui nad põrkuvad kokku mõne takistusega möödanikust ja mille lahtimuukimiseks saavad nad toetuda vaid tollaste valitsejate poolt maha jäetud märkidele.

Venemaa president Vladimir Putin otsustas ajalugu kirjutama hakata aga juba enne võitu. Ukrainasse sissetungimise eelõhtul pidas ta vene televisioonis maha tunniajalise loengu, kus ajalooline osa tundus senisele käsitusele uut värvi saavat. Putin peab praegust Ukrainat Vladimir Iljitš Lenini nimeliseks moodustiseks. Sajanditagused bolševikud eesotsas oma liidriga olla andnud mõned Venemaa osad, näiteks Donbassi ja Harkivi, Ukrainale. Et see saaks tööstust arendada ja sellega nõukogude Venemaale kasulik o

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
õhtune
2 aastat tagasi

Tere! Kui see vihje oli mulle!? öigekirja suhtes!Siis see õigeMärkus ja õige aeg õelda.Või ei ole ehk nokkida täna seda vaja!?otsustage ise !Aga sellele ütlejale ja kirjaoskajale!Palun vabandust! Koolis töesti maadlesin 2 htete ja 3 ede vahel.Isegi istuma jäin aasta!Aga olenEestlane ja inimene kes hoolib Ukraina inimestest.Ja oma teadliku elu vihanud Vene süsteemi.Ei vene inimesi!

Medja
2 aastat tagasi

Praegu näidatakse ETV muinasjuttu kus sõimatakse Želenskit… Masendawww.. Mingi Vene propaganda käkerdis

Telekas
2 aastat tagasi
Reply to  Medja

käib juba aastaid vene propaganda. Nöme seriaal Ensv.

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Ei uskunud valges majas istuv tudike,et asjad sellise pöörde võtavad !
Karta on,et olukord läheb veel kordades hullemaks sest niikaua kui lõvid lihtsalt kõrvalt vahivad kui hüaanid söövad aga kui sekkuvad ?

krõmpsluu
2 aastat tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Hoopis vastupidi,tudi ütles isegi kuupäeva millal ja mida tiblad ründavad aga meie pärdlased ainult irvitasid ja nüüd värisevad keldrites.

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Kas teie olete haige? Kirjaoskus jätab küll soovida!

hommikune
2 aastat tagasi

Oma sõnadega tuleb ettevaatlik olla!

Arminägu
2 aastat tagasi

Maha vaimuhaige Kremli kääbik koos oma värdjaliku narridest õukonnaga! Pea vastu Ukraina, pea vaid vastu, abi on teel! Müts maha vaprate ukrainlannade ees, kes samuti on relva haaranud idiootidest vallutajate vastu! Слава Україні!

õhtune
2 aastat tagasi

Tere Aivo!Oled kuidagi väga nörgaks ja arglikuks jäänud oma sönades!Ütle ikka seda mida tahad öelda!Või on Lääne Elul poolt ,piir ees!? Millesed sönad täna ütleks Arvo( sinu vend)!? Selge et sina neid sönu kirjutada ei saa.Aga pane möte vähe ilusamini kirja!Aitan Arvo mötlemist ja Eestimeelsust meelde tuletada!

Saemees
2 aastat tagasi

Päergast õige aeg Pronksvolodja seibideks saagida !!!!

Apostel
2 aastat tagasi

Kas keegi tahab veel 9 mail nelke viia – putinlastele ???????

Sass S
2 aastat tagasi
Reply to  Apostel

Eks Putini hauale neid nelgi viijaid ikka leidub .

Võsavillem
2 aastat tagasi

Ukraina teleteenuste teatel on häkkerite rusikas on andnud tagajärgi – Kremli veebileht on maas ja Vene telekanalitesse on sisse murtud, seal lastavat nüüd Ukraina muusikat.