Minivõrkpalliturniiri võitsid Noarootsi kooli võistkonnad

Lääne Elu

info@le.ee

Noarootsi kooli kaks tüdrukute võistkonda tulid 1. ja 3. kohale. Foto: Pille Raudsepp
Noarootsi kooli kaks tüdrukute võistkonda tulid 1. ja 3. kohale. Foto: Pille Raudsepp

Ridala põhikool korraldas Panga spordihoones 17. veebruaril minivõrkpalliturniiri.

Minivõrkpalli mängitakse väiksemal väljakul ja platsil on korraga neli mängijat.

Poiste võistkondadest olid esindatud Oru kool, Noarootsi kool, Haapsalu linnaalgkool, Uuemõisa algkool ja Palivere põhikool. Tüdrukute võistkonnad olid väljas Ridalast, Orult ja Noarootsist. Noarootsi koguni kahe võistkonnaga.

Poiste turniiril, kus kõik võistkonnad omavahel kohtusid, läks medalikohtade selgitamisel põnevaks Noarootsi, Oru ja HLA vahel. Oru võitis Noarootsit 2:1, Noarootsi võitis algkooli 2:1 ja algkool sai võidu Oru kooli üle 2:1. Nii tuligi medalivärvide selgitamiseks appi võtta  omavahelistes geimides võidetud ja kaotatud mängupunktid. Selle tulemusena said kulla Noarootsi kool, hõbeda HLA ja pronksi Oru kool.

Noarootsi kooli poiste võistkonnas mängisid Egert Trave, Karel Jaakson, Aleksander Järv, Randar Paalvelt ja Orm-Johannes Piir (õp. S. Shönberg).  Poiste mänge juhtis Meelis Nukki.

Tüdruktest näitasid head tehnilist taset Oru kooli ja Noarootsi kooli I võistkond. Siin jäi peale Noarootsi I (2:0), kes ühtlasi võitis ka I koha, jättes Oru teiseks. III – IV koht läks rebimiseks Noarootsi II ja Ridala tüdrukute vahel. Ridala võitis esimese mängu, teise sai Noarootsi endale. Otsustavas mängus olid Noarootsi tüdrukud kindlamad ja said III koha medalid endale.

Noarootsi kooli võistkonnas mängisid Mariel Ööpik, Emilia Liias, Anna-Liisa Lubnin, Lisandra Narrusson, Grete Kuldmaa (õp. S. Shönberg). Tüdrukute mänge juhtis Anna-Kristiina Kokvel.

Peakohtunik Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments