Läänemaal hukkus liiklusõnnetuses noor naine

Elen Freivald

elen@le.ee

Laupäeva õhtul oli Herjava külas raske liiklusõnnetus, kus kahe sõiduauto kokkupõrkes hukkus ühe sõiduki juht ja kaasreisija viidi raskes seisus haiglasse.

Häirekeskus sai Ääsmäe–Haapsalu maantee 65. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest teate kell 19.43. „Kümne minutiga olid õnnetuspaigas politsei ja kiirabi, minut hiljem ka päästeauto,“ ütles politsei-ja piirivalveameti vanempressiesindaja Indrek Hirs.

Hirsi sõnul oli Tallinna suunas liikunud Škoda Felicia tegemas vasakpööret, kuid sattus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Haapsalu suunas liikunud Volvo XC90ga. Škoda roolis oli 19aastane Haapsalu neiu, kes suri raskete vigastuste tõttu sündmuskohal.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pluuto
2 aastat tagasi

Kas võiks ametlikult lubatud kiirust allapoole lasta Haapsalu-Tallinna teel? Nii jõuaks teine auto hoida ära raske õnnetuse.kui üks vigu teeb!! Vastastikku hoiame üksteise elu ja tervist.

Kurb
2 aastat tagasi

kaastunne omastele

Kodanik
2 aastat tagasi

mingi jutt käis, et kõrvalreisija oli ilma turvavööta olnud ja läbi esiklaasi lennanud
Kas kuulujutt või tõepõhi ka all?

A ok
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Tüdruk lendas esiklaasist välja.

Mõmmi
2 aastat tagasi

See on Saunja mitte Herjava küla.