Lääne-Nigula heategijad on mattunud riidehunniku alla

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeval saabus uus ports riideid Läänemaale. Foto: erakogu
Pühapäeval saabus uus ports riideid Läänemaale. Foto: erakogu

Lääne-Nigula vallas on riiete üleküllus, kirjutab Elu24.

Taeblas asuvas laoruumis, kus hoiustatakse kohalikele ja suurperedele mõeldud riideid, abiks käiv Maire Mäeste kurtis, et peavad laoruumi tühjaks tegema, sest riideid on üleliia palju. „Eestis on kohti ja inimesi, kes vajavad neid. Meil neid siin Lääne-Nigulas ei vajata,” ütles Mäeste.

Aastate jooksul on Mäeste sõnul kogunenud hulganisti riideid nii kohalikelt, kes on toonud oma riided ringlusesse, kui ka Tallinnast suurperede toetuseks saadetud.

„Anname riideid suurperedele, aga neid peresid ei ole nii palju,” ütles riideäri eestvedaja Margit Tülp. „Inimesed ei vaja enam riideid, rahval tundub raha liikuvat ja ostetakse uusi.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viige
2 aastat tagasi

Pärnu Taaskasutuskeskusse.

Kittu
2 aastat tagasi

Ei ole ikka nii asi vaid paljudeni ei jõuagi miks suurpered on teisigi kes ei tea ning pole teadlik ja oleks väga tänulik ja õnnelik sellegi üle kes abi vajavad jen..

Kaltsupea
2 aastat tagasi

Eesti on mattunud riidehunnikute alla….. seda rämpsu üritatakse müüa, aga nüüd rahva rängas vaesumises muutub see jälle vb hädavajalikuks.