Rein Kruusmaa lahkus Lääneranna vallaametist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavalitsuse arendus- ja hankespetsialist Rein Kruusmaa. Foto: Urmas Lauri
Rein Kruusmaa. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna valla arendus- ja hankespetsialist Rein Kruusmaa lahkus läinud reedel ametist, et asuda juhtima Risti osavalda.

„Eks ma otsin oma vana tooli üles. See polnud niivõrd otsus Lihulast lahkuda, vaid otsus Ristile tulla,” ütles Kruusmaa Lääne Elule. Kruusmaa kodu on Ristil, enne valdade ühinemist oli ta kaheksa aastat Risti vallavanem. Pärast seda sai temast seitsmeks aastaks Lihula, hiljem Lääneranna vallaametnik.

„Olen selle seitsme aastaga teinud, mis olen suutnud,” ütles Kruusmaa. Suuremate objektidena, mille eest ta vastutas, nimetas Kruusmaa Lihula uut tervisekeskust ja spordihoonet, Piirimäe tööstusala Lihulas ning Lihula uut tänavavalgustust.

Kui Lääne-Nigula vallas moodustati Risti osavald, sai tänavu jaanuaris Kruusmaast Risti esimene osavallavanem. „Olengi end viimasel ajal jõudumööda jaganud kahe koha vahel,” ütles Kruusmaa.

Arendus- ja hankespetsialisti ametikoht Läänerannas on esialgu täitmata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tom
2 aastat tagasi

Jumal tänatud.

Jaan
2 aastat tagasi

Katsuks järgmiseks leida nüüd sellise ametniku kes näeb ka lihulast väljapoole. Läänerannas on teisi paikugi mida arendada.

Asi
2 aastat tagasi
Reply to  Jaan

on selles, et sellist ametnikku tegelikult vaja pole. Muuseas kas mingit elementaarset järelvalvet vallavalitsusele teostatakse…Praegu nagu riik riigis.