Lääne Elu ajakirjanik Kaie Ilves sai ajakirjandusauhinna

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaie Ilves luuleraamatiu illustreerinud Lex Zoozi maalide taustal Haaspalus Krimmi holmil. Foto: Urmas Lauri
Kaie Ilves. Foto: Urmas Lauri

Lääne Elu ajakirjanik Kaie Ilves võitis ajakirjandusauhinna oma looga Lihula raamatukogus avatud postipunktist.

Lääne Elus 20. mail ilmunud Kaie Ilvese lugu „Postipunkt raamatukogus – õnnistus või katastroof“ pälvis preemia maakonnalehe olemusloo kategoorias.

Eesti Meediaettevõtete Liit avalikustas 2021. aasta ajakirjandusauhindade võitjad täna, 17. veebruaril Tallinnas Erinevate Tubade Klubis toimunud pressipeol.

Maakonnalehe uudise auhind läks Sakala ajakirjanikule Marko Suurmägile lugude seeria eest raskes seisus haigetest Mulgi Häärberis.

Maakonnalehe arvamuse preemia sai Erik Gamzejev Põhjarannikus looga „Rohepööre Ida-Virumaal – tempo tapab“.

„Eesti ajakirjandusauhinnad 2021“ konkursi peapreemia ehk aasta ajakirjanik 2021 tiitli sai Eesti Päevalehe ja Delfi ajakirjanik Holger Roonemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Propagandistlik meedia
2 aastat tagasi

Samas sai peapreemia Holger Roonemaa, kes tegelikult ei ole ajakirjanik. See näitab selgelt, et Eesti Meediaettevõtete Liit ei ole objektiivne ja aus oma hinnangutes.

Jaanus
2 aastat tagasi

Palju õnne!

rae
2 aastat tagasi

Palju õnne!

Tubli,
2 aastat tagasi

Kaie, palju önne!

Arvan
2 aastat tagasi

et Kaie Ilves on tõesti tippajakirjanik- rahulik, asjatundlik, kirjutab erapooletult ja peab lugu faktist, samas ulatab tema looming ka päris kirjandusse. Loen tema raamatuid alati suure huviga. Edu ja õnne Kaie ja tea, et oled alati ka Kullamaale oodatud.