Õhtu ja öö Haapsalu politseis: peretülid ja purjus inimesed

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Reede hommikust laupäeva hommikuni avaldas politsei 112 päeva puhul sotsiaalmeedias kõik 24 tunni jooksul saabunud väljakutsed.

Reede päeval said Haapsalu politseinikud neli väljakutset, öö jooksul lisandus neile veel kolm.

Kell 19.38 teatati politseile , et Haapsalus on pereliikmete vahel tüli.

Kell 2.51 teatas Haapsalus viibiv tugevas joobes mees, et tal on külm, ta tahaks varjupaika ja küsis, kas Lossiplatsil praegu on kedagi.

Kell 3.43 teatati, et Haapsalus ei lahku joobes isa korterist ja võib olla vägivaldne oma pere suhtes.

Üle Eesti ööpäevaga politseile tehtud 633 väljakutse sisust joonistus kokkuvõttes ühe reede portree. „Kõige sagedamini vajavad Eesti inimesed politsei abi, sest keegi liialdab alkoholiga, sattub liiklusõnnetusse, lärmab liigselt või vägivallatseb kellegi lähedane. Kahjuks on selline reede pigem Eesti jaoks tavapärane ning alkohol ja hoolimatus põhjustavad enamiku väljakutseid iga päev,” võttis politsei- ja piirivalveamet oma lehel ööpäeva kestnud politseimaratoni kokku.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eeskuju misssugune
2 aastat tagasi

Lisaks ka ühe üksiku pereema, kes peab öösel korralikku pidu niiet lapsed magavad samas toas. Mõtlemata mis tähendab öörahu

Agu
2 aastat tagasi

Jääb kaks võimalust, kas lapsed hakkavad vihkama alkoholi ja muid mõnuaineid ning neist kasvavad korralikud edukad inimesed või lähevad sama teed pidude ja joomistega.