Galerii: raamatukogus näeb 9-aastase tüdruku kogutud vanu asju

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18

Malle-Liisa Raigla fotod

Kolmapäeval avas 9-aastane Loviisa Simmer  Haapsalu raamatukogus näituse „Loviisa muuseum – vanad asjad“.

Loviisa hobiks on vanade asjade kogumine ja nii on ta oma maakodu grillimaja muutnud enda-nimeliseks muuseumiks, kuhu kogub kõikvõimalikke vanu asju ja sätib need vaatamiseks välja. Vaid riideid ei soovi Loviisa oma muuseumisse. Riietest on muuseumis vaid vanaema pulmakleit ja tekkel ehk riided, millel on lisaväärtus.

Raamatukogu vitriinides näeb veebruari jooksul vaid väikest osa muuseumi valikust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõm
2 aastat tagasi

Väga äge! Hea, et vanemad lasevad lapsel tegeleda sellega, mis talle meeldib. Võibolla tuleb siit mõni tulevane arheoloog, või muinsuskaitse spetsialist.
Enamasti on vanade asjade kogujatel ka ääretult hea ärivaist, kuid see pole peamine. Alguse kohta on päris hea, sest piltidel olev kola on suures osas juba täna realiseeritav.

emasüda
2 aastat tagasi
Reply to  mõm

See vabaduse andmine lapsele huvipakkuva tegevuse tarvis on rõõmupakkuv vaid siis kui muuseum asub maakodu grillimajas…aga muidu ütleks nagu mõnes saates, et kodus,, kus ruumikitsikus, ärge seda järgi teha proovige.