Reilo Mark asub tööle Pärnu JK Vaprus mänedžerina

Reilo Mark. Foto: Pärnu JK Vaprus
Reilo Mark. Foto: Pärnu JK Vaprus

Premium Liigas jätkava Pärnu JK Vaprus mänedžeri ametis asub algaval hooajal tööle Kirblast pärit ja Lihulas jalgpallitreeningutega alustanud Reilo Mark.

Mark ootab uut tööd suure huviga. „Otsustasin klubi pakkumise vastu võtta, sest soovin kogeda meistriliiga klubiga töötamist. Soovin õppida, areneda ja ennast täiendada. See on suur kogemus. Ootan hooaega suure huviga ja annan endast parima, et klubiga seatud eesmärgid saavutada. Usun, et suudame kogukonnale ja toetajatele pakkuda palju häid elamusi,” ütles Mark Pärnu JK Vaprus kodulehe vahendusel.

„Reilo on just see õige inimene, kes võtab esindusmeeskonna treeningud ja neid toetavad tegevused enda peale. Läbi selle saab klubil olema kergem püsima jääda Premium Liigas,” ütles Vapruse juhatuse liige Karl Palatu.

Reilo Margi vend Reno mängib juba kolmandat hooaega Pärnu JK Vapruse esindusmeeskonnas Premium Liigas. Lisaks on Reilo esindanud ka ise Vapruse II meeskonda Eesti meeste meistrivõistlustel.

Kuigi ta alustas treeningutega Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis mängis ta Eesti meistrivõistlustel teiste klubide eest. Ta on esindanud Haapsalu FC Florat, Läänemaa jalgpalliklubi, Lihula jalgpalliklubi ja Pärnu JK Vaprust. Kokku on ta erinevates vanuseastmetes ja liigades riigi esivõistlustel kaasa teinud üheksa aastat. Ta on seal mänginud 129 mängu ja löönud 23 väravat.

Lõuna-Läänemaalt tuule tiibadesse saanud jalgpalluritest teevad sellel hooajal kõrgemas seltskonnas kaasa Reno Mark, Virgo Vallik, Rocco Mõtt, Robin Mõtt ja Trinity Õismets. Nüüd asub tähtsat rolli Premium Liigas täitma veel üks lõunaläänlane Reilo Mark.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Meeli
3 kuud tagasi

Äge! 🙂 Jõudu!