Kevin Uspenski võitis Soomes turniiri

Lääne Elu

info@le.ee

Kevin Uspenski (sinises) maadlemas juunioride EMV 2021 koduse konkurendi Richard Karelsoniga. Foto: Maria Kilk
Kevin Uspenski (sinises) maadlemas juunioride EMV 2021 koduse konkurendi Richard Karelsoniga. Foto: Maria Kilk

18aastane Kreeka-Rooma maadleja Kevin Uspenski võitis oma esimese rahvusvahelise maadlusliidu (UWW) turniiri täiskasvanute seas.

Laupäeval Soomes Kouvolas peetud Herman Kare turniiril võitis Uspenski kehakaalus kuni 97 kg alagrupis selleaastase Leedu meistrit Martynas Nemseviciuse punktidega 4:3 ja Taani meistri Mathias Baki 5:4. Poolfinaalis kohtus Uspenski soomlase Antti Haanpääga, kelle alistas seljaga ning punktidega 9:5. Finaalis oleks Uspenksi uuesti pidanud kohtuma Bakiga, aga vastane talle vastu ei tulnud.

Simmo Säärits

Eesti maadlusliit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments