Risti osavallavanemaks võib saada Rein Kruusmaa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rein Kruusmaa. Foto: Urmas Lauri

Reede õhtul istungit pidanud Risti osavallakogu valis kogule esimehe ja aseesimehe ning kiitis heaks osavallavanema kandidaadi Rein Kruusmaa.

Lääne-Nigula vald teatas oma Facebooki lehel, et esimene osavallakogu valis esimeheks Kaido Rehkalti ja aseesimeheks Lea Laia.

Vallavanem Aivar Riisalu esitles osavallakogule osavallavanema kandidaati Rein Kruusmaad, kes pärast arutelu pälvis osavallakogu toetuse. Kruusmaa on kunagine Risti vallavanem, kes praegu töötab Lääneranna vallas arendus- ja hankespetsialistina.

Lääne-Nigula osavaldadest on osavallakogule juba juhid valinud Oru ja Kullamaa. Oru osavallakogu esimeheks sai Elle Ljubomirov ja aseesimeheks Janek Loorens. Osavallavanema kandidaadiks kinnitati Kadi Paaliste.

Kullamaa osavallakogu valis taas esimeheks Tenno Laanemetsa ja aseesimeheks valiti Marek Topper. Osavallavanema ametisse kinnitamiseks esitati volikogule Katrin Viks.

10. jaanuaril saab esimest korda kokku Taebla ning 12. jaanuaril Martna ja Palivere osavallakogud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lumi Ajamata
2 aastat tagasi

Muidu kõik tore, aga edasiminekut (visiooni) siin ei näe. Väike konnatiik taastatakse edukalt.

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Igalpool tehakse osavaldu, äkki saaks Ridala osavalla ka teha?? Vb tuleks kasuks, muidu kogu raha jääb ainult Haapsalu Linna, sest kellele neid maainimesi ikka vaja on.

Peeter Rehovtsev
2 aastat tagasi

.. et saaks jälle mõnele sõbrale soodsa riigihanke sokutada?

Toomas
2 aastat tagasi

Kas siis Risti juht Neeme Suur ei kandideerinudki??

ta vist
2 aastat tagasi
Reply to  Toomas

tegev risti värava ehitusega, et see esimese rongi ajaks käiku läheks ja kust siis pidulikult rongi iga päev tervitada saab, vastav tseremoonia koos lillede asetamise ja koorilauluga on väljatöötamisel

tagasi endiseks
2 aastat tagasi

Vallavanemad paigas, osavallad moodustatud – saab tekke tirima hakata igaüks enda poole. Valla lahutamine on järgmine samm. Küllap see peab teostuma, ega muidu tõsist töötegemist ei alustatagi.

õige
2 aastat tagasi

oleks igasse külla oma osavald teha, kulude kokkuhoid oleks korralik

tundub
2 aastat tagasi
Reply to  õige

et otsustajatel on katus täiesti ära sõitnud.Kruusmaa ajas Risti valla pankrotti- saneerimisele, Sullerdas riigihankega ja sai kohtus kriminaalkaristuse ja nüüd soovib jälle tagasi. See näitab, et mingit kriitikameelt ei ole.Neeme Suur on korralik inimene,kaitseliitlane ja korralik perepea,kellel on ka poliitilist kogemust. Tulge mõistusele seltsimehed.

jah
2 aastat tagasi
Reply to  tundub

lihula oblasti müügiga sai ta hästi hakkama

Aivar
2 aastat tagasi
Reply to  jah

Läänemaa sai kenasti laiali jagatud ja nüüd kraaklevad Läänerannas isekeskis Metsküla kooli pärast. Muidu oleks pidanud Metsküla ja Nõva kooli pärast kaklema…