Kaia Kanepi alustas Austraalias aastat võiduga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanuar 2022. Eesti teine reket Kaia Kanepi. Foto: kuvatõmmis
Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 73.) alustas Austraalia lahtiste soojendusturniiri WTA 250 Melbourne Summer Set 1 raske 6:7 (2), 7:6 (7), 6:2 võiduga rumeenlanna Jaqueline Cristiani (WTA 71.) üle. Foto: kuvatõmmis

Avaseti võitis Cristiani 7:2. Teises setis juhtis Kanepi 3:1 ja 5:2, aga sellegipoolest läks sett kiiresse lõppmängu. Seal jäi Kanepi 4:6 taha, aga suutis matšpallid päästa ja 9:7 võita.

Kolmandas setis asus Kanepi juhtima 2:0 ja 5:1 ning eestlannal oli kasutada seitsmendas geimis kaks matšpalli – Cristian suutis aga mõlemad tõrjuda. Järgmine geim kuulus siiski eestlannale. Kohtumine kestis pea kaks ja pool tundi, vahendas ERR.

Kanepi lõi kohtumise jooksul 11 serviässa, Cristiani arvele jäi neli ässa. Topeltvigu tegi Cristian kuus ja Kanepi kaks, kirjutas Delfi.

23-aastane Cristian ja 36-aastane Kanepi olid varem tenniseväljakutel kohtunud kaks korda, mõlemad mängud võitis Kanepi.

Teises ringis on Kanepi vastaseks tšehhitar Tereza Martincova (WTA 48.) või horvaatlanna Ana Konjuh (WTA 67.).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments