Lääne maakonda tuli viimase ööpäevaga tosin uut nakatunut

Avatar

Andra Kirna

andra@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Lääne maakonnas tuvastati viimase ööpäevaga 12 positiivset proovi.

2. jaanuari hommikuse seisuga oli haiglas 226 koroonaviirusega nakatunud patsienti.  158 inimesest, kes vajavad haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu on 124 ehk 78,4% vaktsineerimata ja 34 ehk 21,6% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 14 uut haigusjuhtu ning uusi surmajuhtumeid ei registreeritud.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 3405 testitulemust, millest 429 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 171 vaktsineerimata ja 258 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 232 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 23. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 291 088 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,4%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz