Lõuna-Läänemaa JK naiskond alustas rahvaliigat suure võiduga

Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale Pärnu JK Vapruse alistamist. Foto: Anett Kumm
Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale Pärnu JK Vapruse alistamist. Foto: Anett Kumm

Esmaspäeval pani Lõuna-Läänemaa JK naiskond palli mängu Eesti saalijalgpalli rahvaliiga meistrivõistlustel, kus esimeseks vastaseks oli Lihula spordihoones Pärnu JK Vapruse naiskond, kes alistati 5:1.

Kohe esimestest minutitest pani kodunaiskond tempo kiirelt peale. Kui mängitud oli 25 sekundit viis Karin Mänd lõunaläänlased juhtima. Viis minutit hiljem suurendas kodunaiskonna eduseisu Marjana Kuldsaar. Kaks esimest väravalööjat olid koolipõlves Eesti noortekoondise tasemel mängijad. Kuldsaar võitis 2016. aastal U16 koondisega Balti Turniiril pronksi. Rivis on paljud aastatel 2008-2012 klubis alustanud naisi.

Meie naiskonna sagedased vahetused ja sellega kiire tempo hoidmine, käis vastastel sellel korral üle jõu. Kogu naiskond näitas nii tehniliselt, füüsiliselt, kui taktikaliselt kõrgel tasemel jalgpalli.

Teisel poolajal lõid naiskonna kasuks väravad veel Kristel Ojaste ja kahel korral Anna Luuk. Viimasel minutil said auvärava kirja ka vastased. Lõppseis 5:1.

Lõuna-Läänemaa JK mängis esimeses mängus koosseisus: Anni Ratas, Karin Mänd, Kristel Ojaste, Ann Meriste-White, Regle Kurnim, Anna Luuk, Marjana Kuldsaar. Järgmise mängu rahvaliigas peab naiskond 16. jaanuaril Tallinnas Põhja-Tallinna JK Volta vastu.

Naiskondi võtab selle talvel võistlustest osa üheksa. Klubid on jaotatud kahte alagruppi. Oma debüüdi Eesti jalgpalli naiste sarjas teeb ka Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments