Nädal politseis: vägivald ja roolijoodikud

Elen Freivald

elen@le.ee

Möödunud nädalal sai politsei 22 väljakutset. Kümnel korral alustati kriminaal – ja 26 korral väärteomenetlusega.

Laupäeval, 18. detsembril alustati kriminaalmenetlus Haapsalu linnas sõiduautot BMW juhtinud 47-aastase mehe suhtes, kes oli tarvitanud alkoholi.

Samal õhtul pöördus politsei poole 57-aastane mees, keda Haapsalus asuva elamu trepikojas oli rünnanud ning tapmisega ähvardanud 44-aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Õhtul vajas Lääne-Nigula vallas politsei abi ka 39-aastane naine, kelle suhtes oli 34-aastane mees sõidukis füüsilist vägivalda kasutanud, mille tagajärjel sai naine viga. Täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluse käigus.

Pühapäeva hilisõhtul tungis Haapsalu linna kortermajas 39-aastane mees kallale 44-aastasele mehele, keda löödi korduvalt rusikaga, mille tulemusel sai kannatanu viga. Politsei pidas rünnaku toime pannud mehe kahtlustatavana kinni ja täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Pühapäeval tuvastas politsei Haapsalus 35-aastasel sõiduautot Honda juhtinud naisel alkoholi tarvitamise tunnused, kelle suhtes alustati väärteomenetlus.

Samal päeval sai veel politsei teate Lääne-Nigula vallast, kust 47-aastane mees ründas 35-aastast naist ja tõukas ta pikali. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ning juhtunu asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Härra Õ
2 aastat tagasi

Ehk siis ei juhtunud midagi erilist. Igav on see elu siinkandis.

sorts
2 aastat tagasi

purjus eit kukkus pikali ja kohe mentlasse kaebama? krt,kui ma noor olin, siis kutsuti politsei välja laipu korjama, senimaani saime isekeskis hakkama.

kuulge
2 aastat tagasi

oodake ikka õiged pühad ära enne kui uuesti peksupealinna tiitlile kandideerime

Ott
2 aastat tagasi

LOl