Hunt jalutas fotograafi poole, kitsepea hambus

Andra Kirna

andra@le.ee

Hunt kõndis fotograafile vastu kitsepea hambus. Foto Tairi Tappo

Fotograafi Tairi Tappo kaamerasse jäi hunt, kes kulges mööda metsa, hammaste vahel metskitsepea. „Kanti, kus lugu juhtus, ma hea meelega ei avaldaks,“ ütles Tappo. „Pange kirja, et inimasustust seal lähedal ei ole,“ soovitas ta.

„Algul kui ta minu suhtes küljega oli, ei saanudki aru, mis tal hambus on. Pärast, kui hunt minu suunas tuli, siis küll,“ rääkis fotograaf. Kuidas või kust kitsepea pärit oli, Tappo ei tea. „Ilmselt mitte värskelt murtud, sest verd ei olnud näha,“ ütles ta, arvates, et pea võisid ka jahimehed metsa viia. „Nad viivad ka ju selle osa, mida ise ei tarvita, metsa tagasi,“ rääkis Tappo.

Tappol oli see üldse esimene kord hunti pildistada. „Olen alati unistanud hundi ja karu pildistamisest. Nüüd jääb ainult karust unistada, sest ilvese olen ka varem pildile saanud,“ rääkis Tappo, kelle meelest on kiskjaid eriti põnev pildistada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments