Enefit Green kaebas tuulepargi kohtuotsuse edasi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tuulikud. Foto: Urmas Lauri

Kuigi Tallinna halduskohus andis Ristile hiigeltuuleparki kavandavale Enefit Greenile õiguse ja tühistas Lääne-Nigula vallavolikogu otsuse tuulepargi eriplaneering lõpetada, kaebas energiafirma edasi, et kohtuotsus osaliselt tühistataks – energiafirma tahab, et kohtukulud jääks Lääne-Nigula valla kanda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tuusja
2 aastat tagasi

lugedes kommentaare tuleb vaod isu parastada

Maakas
2 aastat tagasi

Ülemaailmsel kliimakonverentsil otsustati, et metsade hävitamine tuleb lõpetada ja hakata neid hoopis juurde istutama. EG võiks ka juba ükskord aru saada, et tuulikute nimel sadade hektarite metsa hävitamine ei ole kuskilt otsast roheline. Teiseks, ei saa selliseid 300 m kõrguseid monstrumeid ehitada tiheasustusele nii lähedale. See pole mõeldav! Selliste koht on ainult kusagil asustusest eemal meres. Mis puutub kohtukuludesse, siis nemad ju sinna läksid ja las siis ka maksavad.

Vanaema
2 aastat tagasi

Ma arvan , et tellimata teenuse eest ei pea maksma.
Tahavad ehitada, tahavad kohut käia- pappi on, siis maksku ise!

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Vanaema

Kaotaja maksab

Varoona
2 aastat tagasi

Maainimesed ei ole meie riigis mitte keegi. Kui tahetakse, siis sõidetakse neist lihtsalt üle, nii rahahaidega kui kohtusüsteemiga ja lagastatakse meie kaunist kodukohta.

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Varoona

Kas teis on keegi üle sõitnud?

Varoona
2 aastat tagasi
Reply to  Hellat

Su ajunatuke vist üldse ei noki ja ei saa aru, et seda tehakse pidevalt- moel, et lollid ei saa arugi.

Majaomanik
2 aastat tagasi
Reply to  Varoona

Loodetavasti selle valla elanikud ei tule vallavalitsusse abi paluma raha kõrgete elektriarvesti maksmiseks.

Mitte
2 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

valitsus pole maainimeste vaenulik, vaid omad joped , näiteks köster , Pärnpuu jne. on kohe nõus maainimestele varba peale laskma, kui tundub, et on võimalus pappi saada. Volikogul oleks aeg peeglisse vaadata ja otsustada, kas toetada oma rahvast või toetada rohepesijaid.

jaa
2 aastat tagasi
Reply to  Varoona

ja kes see maainimene siis tänapäeval on? Vanasti oli see inimene, kes elatus oma maast.
Tänapäeval on see mugav inimene, kes nõuab, et elekter oleks odav ja olemas igas maanurgas, teel oleks tolmuvaba kate, lumi lükatud, post iga päev postkastis- ja kõike seda nii, et tema vaadet ei rikutaks ja säiliks illusioon ilusast ja keskkonnasõbralikust maaelust.