Galerii: Canzone kontsert tõi toomkiriku kuulajaid täis

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 32

Malle-Liisa Raigla fotod

Tütarlastekoor Canzone andis laupäeval Haapsalu toomkirikus advendikontserdi „Vaikuslaul”, kus astusid üles nii koori praegused lauljad kui ka vilistlased.

Canzone peadirigendi Ulrika Grauberg rääkis kontserdi lõpus, et koor andis esimese kontserdi 20 aastat tagasi detsembris just Haapsalu toomkirikus ja kirikust on saanud koduesinemispaik.

Viimati esines koor toomkirikus 2019. aastal. Grauberg rääkis kontserdil, et möödunud aastal, kui oli plaanitud kontserdi päev, mis viiruse tõttu ära pidi jääma, oli ta hoopis kirikus nutmas.

Pisut üle tunni kestnud kontserdi repertuaar oli mitmekülgne – esitusele tuli nii advendimuusika kui ka varem esitatud laule Canzone repertuaarist. Oli nii eesti- kui ka ladinakeelseid lugusid, rütmikaid ja rahulikumaid laule, vaimulikku ja ilmalikku muusikat. Kontserdi viimane lugu oli palvest, kus sooviti, et eluraskused ei oleks mitte laste kanda, vaid suurte.

Pisut üle tunni kestnud kontsert tõi Haapsalu toomkiriku kuulajaid täis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments