Galerii: Ridala kool tegi pikaaegsele õpetajale mälestusõhtu

Malle-Liisa Raigla fotod

Reede õhtul peeti Ridala koolis pikaaegse õpetaja Evald Tellase 100. sünniaastapäeva mälestuskontserti.

Tellast meenutasid kooli direktor Milve Viigand, tütar Helve Keres ja sõber Aare Tamm. Kõnede vahel laulsid kooli laululapsed erinevate koosseisudega. Kuna Tellas oli nii muusikaõpetaja kui ka koorijuhendaja, oli muusikat mälestuskontserdil palju.

Mälestusõhtul avati ühtlasi ka Evald Tellasele pühendatud pink, mis suvel viiakse teiste nimeliste pinkidega koos promenaadile.

Tellas töötas 15 aastat Sutlepa koolis ja 40 aastat Ridala koolis. Tellas suri 2008. aastal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz