Galerii: Haapsalus sadas selle aasta esimene lumi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Malle-Liisa Raigla fotod

Haapsalus sadas esmaspäeva ennelõunal selle aasta esimene lumi, mis maad veel valgeks ei teinud.

Ilmateenistus lubas tänaseks Eestis pilves selgimistega ilma ning paljudes kohtades vihma ja kohati lörtsi. Lumesadu lubas ilmateenistus vaid Ida-Eestisse.

Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub põhja- ja loode tuul 5-10, puhanguti 15, põhjarannikul ka kirdetuul 9-14, kuni 21 m/s, õhtuks veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 1-6 kraadi õhtul langeb alla nulli.

Ilmateenistus andis ka üle Eesti esimese taseme tormihoiatuse, mille järgi puhub Läänemaal põhja- ja loodetuul 12, puhanguti 15-18, rannikul kuni 23 m/s.

Ööseks lubab ilmateenistus Läänemaale 2,5kraadist külma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Kuigi mõni linki sisaldav postitus võib lugeja jaoks olla vägagi informatiivne, siis tavaliselt kustutakse need LE poolt ära. Oma väljaandele viitavat linki aga ei kustatudki. Järeldus: lugejate informeeritus pole LE jaoks oluline, kustutamise põhjus on puhtalt kasumiahnus ehk likvideeritakse konkureerivatele väljaannetele viitavad lingid. Ei ole ilus!

Eduard
2 aastat tagasi

See kõõm nüüd küll lume ette kirja ei lähe.

To Tu
2 aastat tagasi

See valge kraam teel on killustik mitte lumi !

Vahe
2 aastat tagasi

Lörtsil ja lumel on vahe.