6

Läänemaale lisandus 20 koroonaviirusega nakatunut

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul lisandus Läänemaale 20 koroonaviirusega nakatunut. Koroonatesti tegi ööpäeva jooksul 96 läänlast, 20,8 protsenti testidest oli positiivsed. Nakatumisnäitaja on Läänemaal 1379.

31. oktoobri hommikuse seisuga on haiglas 563 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 396 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 276 ehk 70% on vaktsineerimata ja 120 ehk 30% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 57 uut haigusjuhtu. Suri 15 koroonaviirusega nakatunud inimest: 35-aastane mees, 68-aastane naine, 73-aastane mees, 76-aastane mees, kaks 81-aastast meest, 83-aastane mees, kaks 83-aastast naist, 85-aastane mees, 88-aastane naine, 89-aastane mees, 90-aastane naine ja kaks 93-aastast naist.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 7522 testitulemust, millest 1877 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 1212 vaktsineerimata ja 665 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2308 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 1307. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 44 010 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 57,2%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pauk
Pauk

Kes tahab värsket koroonat saada, see astugu julgelt sotsiaalmajja aadressil Kastani tn.

Lugeja
Lugeja

Kust selline info?

Ohoh
Ohoh

Noh jälle tagasi väljamaalt? Kas piiri peal kontrollitakse ka?

Piiri valvur
Piiri valvur

Kes siis süstlavendi kontrollib!
Kohe näha, et haige 🙂

wpDiscuz