Palivere valimisdebatil oli jutuks plaanitav raudtee

Paliverelasi huvitab enim alevit läbiv raudtee. Foto: Urmas Lauri

Läänemaal Paliveres peetud valimisdebatil oli jutuks see, kuidas plaanitav Haapsalu raudtee Paliveret võiks mõjutada, vahendas „Aktuaalne Kaamera”.

Palivere aleviselts tahab lähipäevil teha plakatid, kus peal kõigi nimekirjade Paliverega seotud kandidaadid. Sellega rõhutatakse, et Lääne-Nigula vallavolikokku peaks valima kohalikke inimesi, mitte tuntud nimesid valla teistest kohtadest.

Palivere lasteaias peetud debatil osales üheksa kandidaati neljast nimekirjast.

Rahvas sai jälgida debatti interneti teel. Juttu oli sellest, miks ettevõtetel on Paliveres keeruline laieneda, kuidas plaanitav Haapsalu raudtee Paliveret mõjutaks, aga ka vajadusest üürimaja ja mitmekesisema huvihariduse järgi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Siil
2 aastat tagasi

100? Teid polegi rohkem järel?

Arvos
2 aastat tagasi

Plaanitav raudtee? Taastatav ikka!

Hmm ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Plaanitav, sest see ju on plaanis teha rohukülani välja.

Nõvalt
2 aastat tagasi

Valisime eelmine kord omasid ja mis juhtus, mitte midagi, see on vale väide, et omasid valida. Omad tahtsid lausa kooli kinni panna. On juba valitud omasid, mis on saanud? Mida siis Kadri ja Urmas teinud on, palju on toodud lisaraha, väga ei ole. Valida tuleb neid, kes on suutelised arendama valda, sõltumata piirkonnast ja elukohast.

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Nõvalt

Kandideeri siis ise , kui arvad , et hakkama saad

Hmm ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Hellat

Ta just kirjutas, et tuleb valida neid kes hakkama saavad, ennast ta ei pakkunud, järelikult teab, et ise ka ei ole suuteline. Lugemisest püüa aru saada Hellat! Loe mitu korda, kui ühest korrast ei piisa!

Valija
2 aastat tagasi

Osad seltsimehed võiksid jääda oma liistude juurde, esmalt peaks ennast harima ja siis rahvast juhtima. Oli kolm arukat.

to nõvalt
2 aastat tagasi
Reply to  Valija

Olen Sinuga täitsa nõus, valida tuleb ikka tegijaid, mitte neid, kes arvavad, aga pole millekski võimelised- ainult blaa, blaa, blaa…. Volikogus nn. istujaid on juba küllalt, aga kes suudavad ka mõne ukse Tallinnas lahti teha, kustkaudu saaks vald raha juurde neid napib.

annaks
2 aastat tagasi
Reply to  to nõvalt

jumal haaret ja mõistust, mitte plakateid.

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  to nõvalt

Pole vist millestki õrna aimugi, vist?