Metsküla kool ajas Lääneranna volinikud tülli

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavolikogu ei jõudnud neljapäeval oma selle koosseisu viimasel istungil üksmeelele. Foto: Kuvatõmmis

Lääneranna vallavolikogu ei jõudnud neljapäeval oma selle koosseisu viimasel istungil üksmeelele. Foto: Kuvatõmmis

Neljapäeval oma selle koosseisu viimase istungi pidanud Lääneranna volinikel jäi Metsküla kooli pärast valla eelarvestrateegia kinnitamata.

Lääneranna valla juhtidele tuli viimasel hetkel taas tülli pööranud volinike otsus ootamatult. Kümme volinikku hääletas eelarvestrateegia kinnitamise vastu, kaheksa poolt. Kolm koalitsiooni liiget puudus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
2 aastat tagasi

Mati Põdra on seda kõike päris lähedalt näinud. Olin nimelt kunagi ammuammuammu õpetaja Pärnu ainukeses õppimiskallakuga koolis, Sütevaka Humanitaargümnaasiumis. Üritades olla viisakas ei kommenteeri siin liiga lopsakate väljenditega, kuidas linnavalitsus Sütevakat kottis. Aga kottis.

Vaadates seda toimuvat Metsküla kooli kottimist ühe teatud valimisliidu poolt jõuangi dejavu olukorda,,,

LääneraMMA
2 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

…mõistab kottida kõiki, mitte ainult koole – väga jõuliselt on nelja aasta jooksul kotitud ka kodanikke ja keskkonda, ja karta on, et kotitakse samas vaimus edasi, sest kedagi ei näi väga häirivat, pigem paistab pisukest lõbu pakkuvat : (((

Nii pommiaugulik
2 aastat tagasi

Sõnatuks võtab. Mu armas sõber ütles aastaid tagasi Lääneranna valla kohta pommiauk. Olin skeptiline, ja seetõttu, et polnud seal elanud. Ja nüüd näen, et vallaametnikud ei tee tööd, või töötavad võimule vastu. Probleem tuleb välja korrektsete hankedokumentide puudumisest – põhjus, miks ei saa r a h a k ü s i d a. Kas tõesti on vallal ainult kaks projekti, kuhu kõlbab raha küsida?? Lääneranna vallas on veel pikk ja vaevaline tee käia, et üldse avatud ja demokraatlikule juhtimisele jõuda. Et te ei arvaks, et minu tähelepanek on viimase võimukoalitsiooni kohta… kes võimul u. pool aastat olid, siis toon välja… Loe rohkem »

Keidi
2 aastat tagasi

Targemat teha pole? Nagu lasteaias!

Miss Marple
2 aastat tagasi
Reply to  Keidi

Lesson Four : )

Nii pommiaugulik
2 aastat tagasi
Reply to  Keidi

Lääneranna valimisliit tegi mitteprogressiivse taktikaga suurejoonelise lasu endale jalga. Seekord veidi leebemas sõnastuses.

Mati Põdra
2 aastat tagasi
Reply to  Keidi

Miks “nagu”? Ongi lasteaed.

Ma muidugi ei saa 200% lubada, et number 184 toob õnne õuele. Aga proovime siiski. Vähemalt pole kriminaal.

Lihtne Valija...
2 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

… läheb ja annab usaldavalt oma hääle ikka kas tegusale naabrimehele, teada-tuntud arstile või tublile õpetajale, tunnustatud keskkonnaametnikule, armsale naabriplikalikule sotsiaaltöötajale vms, hakkamata süvenema, mis mänge valitavad poliitmaastikul õigupoolest mängivad või kelle enda nime tuntuse toel poliitmänguväljakule aitavad. Loodame, et need inimesed, kes oma nime ühele või teisele valimisplakatile trükkida lubavad ja sellega vähemtuntud isikute võimulepääsemist toetavad, ka natuke vastutust tunnevad. Lootus, räägitakse, surevat viimasena.

Mulle
2 aastat tagasi

Sellest seltskonnast, keda hiljuti Lääneranna volikogu nime all viimast korda kogunemas nähti, väga vastutustundlikku muljet ei jäänud : (

Piinlikkus
2 aastat tagasi
Reply to  Mulle

Mina puudusin. Käisime Häbi ja Auga kalal : )

Vastutus
2 aastat tagasi
Reply to  Piinlikkus

Mina pole kohalike omavalitsuste valimistel kunagi kandideerinud, küll aga käin kohusetundlikult valimas. Valin alati naissoost pehmete väärtuste kandjaid. Neid usaldan pimesi.

Kala
2 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

No onne siit kull ei saa kui tuletame meelde Sutevakas toimunut.

Tore oli...
2 aastat tagasi

… neli aastat kord kuus koos käia, kuigi ühel mehel tekkis viimase kooviibimise ajal küsimus, mis selle kõige eesmärk on. Õnneks ei lastud end sellest küsimusest häirida ja lõpetuseks mindi üheskoos kohvilauda tehtud tööst lõõgastuma. Meenutati heldinult, et keegi Kaljulaid käis ka mitu korda ja loeti pidulikult ette tema kirjalik tänuavaldus.

Irvela
2 aastat tagasi
Reply to  Tore oli...

Oli, mis oli.