Läänemaa kutsus maale elama

Andra Kirna

andra@le.ee

Linnamäel asuval treeningplatsil näitasid oma oskusi kadunud inimesi otsivad päästekoerad. Foto: Andra Kirna

Linnamäel asuval treeningplatsil näitasid oma oskusi kadunud inimesi otsivad päästekoerad. Foto: Andra Kirna

Laupäevase maal elamise päeva üks keskpunkte Läänemaal oli Linnamäe, kus aktuse ja Estonian Voicese  kontserdiga avati uus kultuurisaal.

Üsna kultuurisaali kõrval oli külaga tutvumiseks mõeldud seiklusorienteerumise stardipaik. Orienteerumise korraldaja Renek Loorensi sõnul käis rajal ligi 70 inimest: 21 võistkonda, kellest 16 tegid orienteerumise läbi jalgsi ja viis ratastel.

Välja pakutud punktid polnud kuigi tavapärased: küll tuli punkti kirja saamiseks mõni labidatäis kaevata või koodluku avamiseks ülesanne lahendada. Ühte rajapunkti puu otsas pääses nöörredeli abil, teise, mis asus tiigi keskel, suisa köit pidi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuli
2 aastat tagasi

Ruffus ka platsis🤣

Noor ema
2 aastat tagasi

Ega noor pere krunti jah 80 tuhandega ei osta!
Spekulante ei pea kutsuma, nad tulevad ise 🙂
Ootasime pigem infot riigipoolse toe kohta.

Linlane
2 aastat tagasi

Kutsutakse küll aga kuhu, ühtegi konkreetset valda ega tingimustest pole ju juttu. Kindlasti on inimestel vaja ka elukohta, tutvustage neid võimalusi

huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

kes konkreetselt kutsub , keegi läänemaa nimeline, paneks siis ameti ja ka kontaktandmed siia kirja, võtaks ühendust ja tuleks kohe kostiliseks kui söök ja elamine prii ja tööd pole vaja teha.