Läänemaale lisandus 13 koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul analüüsiti 135 läänlase koroonaviiruse teste, millest 13 ehk 9,63% olid positiivsed.

Üle Eesti analüüsiti 7142 testitulemust, millest 510 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 381 vaktsineerimata ja 129 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 249. Sama ajaga on Läänemaale lisandunud 51 nakatunut.

Üle Eesti on haigestumusnäit 425. Kõrgeim on näit Põlvamaal (1095,5) ja madalaim Hiiumaal (96,6).

Hommikuse seisuga vajas sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 144 inimest. Kokku on haiglas 162 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 114 ehk 70,4% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 48 ehk 29,6%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 21 uut haigusjuhtu. Suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest: 74-aastane naine, 81-aastane naine, 86-aastane naine, 93-aastane naine ja 98-aastane naine.

Ööpäeva jooksul manustati 3886 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 322 401 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 65,8%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Alates 146 378 positiivne test ainult 6,3% arstid panid lõpliku diagnoosi “COVID-19” (patsiendid olid märgid mingi haigus).

Alates 1,325 miljonit Eesti elanike ainult 0,698 protsenti elanikkonnast, mis on ametlikult diagnoositud COVID-19 eelmise aasta algusest.

Laborant
2 aastat tagasi

Kes usub ja kardab koroonat, elagu paksu metsa sees keldris!
Õppige ja uurige natuke, seda haigust pole – kellegi aferisti haige plaan!

põdejaid hulganisti
2 aastat tagasi
Reply to  Laborant

Mis haigus see siis on? On tal muu nimi? Kirjuta, oled ju õppinud, uurinud.

äkki
2 aastat tagasi
Reply to  Laborant

oskad “laborant” öelda, miks need inimesed täna haiglas on, mis neil viga on, kui covit’it ei pole.

Ikka niiiiiiii
2 aastat tagasi

Iga nohu ja köha pärast ei pea kohe testima jooksma. Suvi ju ikkagi alles. Päike paisatab ja päikest nautima õue, annab energijat ja D vitamiini.

Oijah
2 aastat tagasi

Milleks testima minna, see jääb natukene arusaamatuks? Ravi oma köha kodus ära ja mine tööle! Milleks joosta testima?

Hea Okkupant
2 aastat tagasi
Reply to  Oijah

Milleks katsetada? Oli sul nohu – kirjutatakse COVID-19. jookse kolmas kord vaktsineerida, või neljas, viies.. surma diagnoos sulle kirjutavad – keemiline loll

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Oijah

Sest kui sul tuvastatakse Covid, pead jääma nii sina kui ka lähikontaktsed eneseisolatsiooni. N-ö tavaköhaga võid ringi kooserdada.

Linlane
2 aastat tagasi

Ükskord ei panda neid joomapunkreid kinni ja linn soosib oma suurüritustega sellele kaasa, paljud jätavad ära aga Haapsalu mitte ja kannatama peavad jälle teised

Varoona
2 aastat tagasi
Reply to  Linlane

Päris palju meie linna elanikke sebib Tallinna vahet, need välisüritused ei loe suurt midagi. Ela ja ära vingu. Ei saa karta kogu aeg, siis lähed lolliks kätte ära.🙂