0

Paaliste sai vallavalitsusse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Varje Paaliste. Foto: Urmas Lauri
Varje Paaliste. Foto: Urmas Lauri

Oru piirkonna huve esindab Lääne-Nigula vallavalitsuses Varje Paaliste.

Vallavalitsuse kultuuri- ja spordinõunik Paaliste nimetati vallavalitsuse liikmeks, sest Oru piirkonda esindanud Ahto Jõgi oli sellelt kohalt tagasi astunud.

Lääne-Nigula vallavalitsus on üheksaliikmeline, sinna kuuluvad vallavanem Janno Randmaa, asevallavanem Taivo Kaus, neli osavallavanemat – Katrin Viks Kullamaalt, Kairi Seiton Martnast, Aivo Hirmo Noarootsist ja Aivi Heinleht Nõvalt – ning Taebla esindaja Urmas Muld, Risti piirkonna esindaja Kuno Tehva ja Varje Paaliste Oru piirkonna esindajana.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz