Tennisistid võitsid esiliigaturniiri

Tallinnas Kalevi tennisekeskuses tegi suurepärase turniiri Eesti I liiga meesüksikmängus Joonas Tomingas, kes esimest korda turniiri võitis.

Tominga kõrval mängis turniiril hästi ka Ott Raidla, kes jõudis poolfinaali. Loos viiski poolfinaalis kokku Tominga ja Raidla. Mäng oli tasavägine, tulemusega 6-3 7-6(4), võitjana väljus seekord Tomingas. Finaalis oli tal Martin Kohvi üle veenev ülekaal, numbritega 6-4 6-1 tuli esimene turniirivõit Eesti I liigas.

Järgmisel Eesti I liiga turniiril Tallinnas ei leidunud vastast Marek Turule, kes võitis turniiri veenvalt. Esimeses ringis oli Turu vaba, teises ringis võitis ta Tarmo Toomelat 6-2 6-2 ja seejärel poolfinaalis Artur Kontust 6-1 6-0.

Finaal kuulus Turule. Jevgeni Marenkovist oli ta üle tulemusega 6-2 6-1. Samal turniiril mänginud Joonas Tomingas kaotas seekord esimeses ringis Artur Kontusele 3-6 1-6.

Turu hoiab Eesti meeste I liiga edetabelis 2767 punktiga kindlalt liidripositsiooni. Tomingas on 1246 punktiga 98 mängija hulgas kaheksandal ja Ott Raidla 781 punktiga 13. kohal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments