Õõvafestivali publiku lemmikfilmi valis robot

Andra Kirna

andra@le.ee

HÕFFi juht Helmut Jänes (vasakul) ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles avasid HÕFFi ketaslõikuritega. Foto Aron Urb/HÕFF

Pühapäeval lõppes Haapsalus kolm päeva väldanud Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival, kuigi festivali filme saab PÖFFi veebikinos vaadata veel nädala lõpuni.

Festivali juht Helmut Jänes jäi tänavuse filmipeoga rahule. „Veidi vähe aega on lõpust möödas veel, praegu pole suuremaid kokkuvõtteid teinud,” ütles ta. Ometi on temani jõudnud tagasiside olnud positiivne.

Regina Lepmets, kes onHÕFFikülaline juba kuuendat aastat, jäi väga rahule. „See on täiega meie üritus,” ütles ta ja selgitas, et vaatab HÕFFil nii paljusid filme, kui jaksab. „Kõige õudsem, mida nägin, oli „Surnuvalvaja”, ütles ta. Lepmetsa sõnul oli mõnevõrra vähem publikut kui varasematel aastatel, aga seda mõnusam filmipidu.

Nagu ikka, andis HÕFF välja auhindu. Publiku lemmikfilmi valis sel korral välja robot – valik langes Toomas Aria märulile „Õiglus 2”.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vares
2 aastat tagasi

KepiFilm festivalil oleks väga palju suurem publikumenu…