Haapsalu sai uue restorani

Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Arvo Tarmula fotod

Endise Rondo kohviku ruumides avas juuli lõpus Tallinnas tegutsev restoran Rado oma teise restorani.

Restoranipidaja, Paliverest pärit Triinu Tapper ütles, et nädalaga, mil restoran avatud on olnud, on neid väga hästi vastu võetud. „Juba on olnud ka neid, kes tulevad teist korda,” ütles Tapper. „Tundub, et maitses.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LKGB
3 aastat tagasi

Iga uue toote vastu on algul suurem huvi, kuid see möödub peagi. Püsimajäämine on iseasi.

Ahjualune
3 aastat tagasi

Järjekordne “kiirelt rikkaks” restoran. Selliste hindadega pikka pidu ei ele. Veits retsid hinnad,olgem ausad. Jõudu ja kainet mõistust tegijatele.

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Ahjualune

Kui ühe restorani või kohviku pidamisega rikkaks saaks, siis teeksid seda kõik arvatavasti. Ei see pole rikkaks saamise koht ju. Hinnad ei ole kõrged, sul on eurosid lihtsalt vähevõitu.

Mak
3 aastat tagasi
Reply to  Ahjualune

Ega ahju all niisama istudes palka ei makstagi.

Paljas porgand
3 aastat tagasi
Reply to  Mak

Ära aja loba , elan ainuüksi mudimisest ja Sarve poiss ka aitab lihtsameelsetelt rahakest korjata 3000 e kaupa .

Toit maitseb
3 aastat tagasi
Reply to  Ahjualune

Kas Rado on kallim kui Wiigi, Dietrich, Küülik? Ei ole ju, hinnaklass sama, aga pidu on kõigil neil kvaliteettoidukohtadel olnud juba päris pikk, külastajaid jagub ja tihti ei saa neisse laudagi eelbroneeringuta 😉 Gernet kallim, aga ka kehvem kvaliteet. Seega on hinna-kvaliteedi-turu suhe Rados täitsa paigas. Kui miljöö ja toit on päriselt head, siis makstakse neid hindasid vabalt ja kliente jääb ülegi. Põhja lähevad need kohad, kus hind pannakse Dietrichi-tasemel, aga kvaliteet kukub varsti pärast avamist kuskile ebamäärasesse.

Ei tea jah
3 aastat tagasi
Reply to  Toit maitseb

Mõni tahab kõike niisama saada, harjunud nõuka ajaga ja ei oska arvestada, et töötajad tahavad ka korraliku sissetulekut saada, keegi ei taha niisama oma vabast ajast tööl käia.

Linlane
3 aastat tagasi

Super, head toidud

Konkurent
3 aastat tagasi

mitte kauaks,

Logistik
3 aastat tagasi

Edu uutele! Peatänava ääres on söögikohti mitmeid, aga Rondo-taolisest kohvikust on tõesti puudus!

Mis
3 aastat tagasi
Reply to  Logistik

On see siis kohvik nagu rondo oli? Saiakesed ja koogid?

jah
3 aastat tagasi
Reply to  Logistik

Rondot võis kohvikuks nimetada aga puhvetit restoraniks?

Elisa
3 aastat tagasi

ma ei tea…

Kohalik
3 aastat tagasi

Tublid, jõudu teile

ja kohe
3 aastat tagasi

restoran, aga kus valged linad laudadel on

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  ja kohe

Valged? Miks nii rassistlik, miks mustad ei võo olla?

eesti ajal
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

olid restoranid, nüüd puhvetid , sööklad ja sabigalovkad, pole te vist ei Glorias ega Astorias käinud, ilmselt kui siis ehk Pirita kõrtsis, aga vaevalt sealgi.

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  eesti ajal

olen glorias käinud korduvalt, pirita restos ka kiievi kotleti söömas, see maitses seal millegipärast imehealt. Viru restod ka käidud korduvalt. Aga see oli nõuka aeg kui käisin, kaheksakümnendad. Ajad muutuvad vanake, pidevalt muutuvad. Nüüd on restorani mõiste väga lai, ei pea alati lina valge olema. Peamine on puhtus ja maitsev söök, šnaps on igal pool sama maitsega, aga söök,teenindus ja puhtus on kolm peamist sõpra.

Pööblile
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Käib küll . Milleks raisata veel raha mingitele valgetele linadele .

oober
3 aastat tagasi
Reply to  Pööblile

vanasti ilma lipsuta restosse ei lastud, see polnud mingi peldik , kuhu igaüks võis sisse astuda

Ei tea jah
3 aastat tagasi
Reply to  oober

tänapäeval ilma koroonapassita ei saa, olgu lips või mitte lips.