Arvo Tarmula fotod
Endise Rondo kohviku ruumides avas juuli lõpus Tallinnas tegutsev restoran Rado oma teise restorani.
Restoranipidaja, Paliverest pärit Triinu Tapper ütles, et nädalaga, mil restoran avatud on olnud, on neid väga hästi vastu võetud. „Juba on olnud ka neid, kes tulevad teist korda,” ütles Tapper. „Tundub, et maitses.”
Iga uue toote vastu on algul suurem huvi, kuid see möödub peagi. Püsimajäämine on iseasi.
Järjekordne “kiirelt rikkaks” restoran. Selliste hindadega pikka pidu ei ele. Veits retsid hinnad,olgem ausad. Jõudu ja kainet mõistust tegijatele.
Kui ühe restorani või kohviku pidamisega rikkaks saaks, siis teeksid seda kõik arvatavasti. Ei see pole rikkaks saamise koht ju. Hinnad ei ole kõrged, sul on eurosid lihtsalt vähevõitu.
Ega ahju all niisama istudes palka ei makstagi.
Ära aja loba , elan ainuüksi mudimisest ja Sarve poiss ka aitab lihtsameelsetelt rahakest korjata 3000 e kaupa .
Kas Rado on kallim kui Wiigi, Dietrich, Küülik? Ei ole ju, hinnaklass sama, aga pidu on kõigil neil kvaliteettoidukohtadel olnud juba päris pikk, külastajaid jagub ja tihti ei saa neisse laudagi eelbroneeringuta 😉 Gernet kallim, aga ka kehvem kvaliteet. Seega on hinna-kvaliteedi-turu suhe Rados täitsa paigas. Kui miljöö ja toit on päriselt head, siis makstakse neid hindasid vabalt ja kliente jääb ülegi. Põhja lähevad need kohad, kus hind pannakse Dietrichi-tasemel, aga kvaliteet kukub varsti pärast avamist kuskile ebamäärasesse.
Mõni tahab kõike niisama saada, harjunud nõuka ajaga ja ei oska arvestada, et töötajad tahavad ka korraliku sissetulekut saada, keegi ei taha niisama oma vabast ajast tööl käia.
Super, head toidud
mitte kauaks,
Edu uutele! Peatänava ääres on söögikohti mitmeid, aga Rondo-taolisest kohvikust on tõesti puudus!
On see siis kohvik nagu rondo oli? Saiakesed ja koogid?
Rondot võis kohvikuks nimetada aga puhvetit restoraniks?
ma ei tea…
Tublid, jõudu teile
restoran, aga kus valged linad laudadel on
Valged? Miks nii rassistlik, miks mustad ei võo olla?
olid restoranid, nüüd puhvetid , sööklad ja sabigalovkad, pole te vist ei Glorias ega Astorias käinud, ilmselt kui siis ehk Pirita kõrtsis, aga vaevalt sealgi.
olen glorias käinud korduvalt, pirita restos ka kiievi kotleti söömas, see maitses seal millegipärast imehealt. Viru restod ka käidud korduvalt. Aga see oli nõuka aeg kui käisin, kaheksakümnendad. Ajad muutuvad vanake, pidevalt muutuvad. Nüüd on restorani mõiste väga lai, ei pea alati lina valge olema. Peamine on puhtus ja maitsev söök, šnaps on igal pool sama maitsega, aga söök,teenindus ja puhtus on kolm peamist sõpra.
Käib küll . Milleks raisata veel raha mingitele valgetele linadele .
vanasti ilma lipsuta restosse ei lastud, see polnud mingi peldik , kuhu igaüks võis sisse astuda
tänapäeval ilma koroonapassita ei saa, olgu lips või mitte lips.