Piltuudis: autojuhid loovad ise uusi parkimiskohti

Lääne Elu

info@le.ee

Maxima tagaparkla. Foto: Elen Freivald

Fotod: Arvo Tarmula ja Elen Freivald

Haapsalu Posti tänava remont ja kõrvaltänavate parkimiskeelud on Haapsalus kaasa toonud olukorra, kus autojuhid loovad kohtadesse, kus on lubatud parkida, ise parkimiskohti, mis on ohtlikud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
2 aastat tagasi

See on eraparkla. Omanik ei sekku, seega on kõik korras.

Urban
2 aastat tagasi

Ehk on Haapsalus kunagi ka tasuline valvega parkla. Lootus tsivilisatsiooni kolkasse jõudmisest ei kustu veel.

ära anna ideid
2 aastat tagasi
Reply to  Urban

võiks üks linn jääda eestisse kus veel üldse kusagil tasuta parkida saab

Nimi
2 aastat tagasi
Reply to  Urban

Tõepoolest, kui linn järjekordselt parkimiskollapsisse vajub, võiks ka kortermaja elanikul üks turvaline paik oma auto hoidmiseks olla. Olen nõus selle eest maksma.

ToomasN
2 aastat tagasi

Autojuhtide traditsiooniline vastus.

Arvos
2 aastat tagasi

Terve elu on ohtusid täis. Milline üllatus.

Sass S
2 aastat tagasi

Ja kuidas kaubaauto nüüd kaupa toob ?

Arvos
2 aastat tagasi
Reply to  Sass S

Enamusel autodel on olemas tagurpidikäik, mis paneb sõiduki tagurpidi liikuma.

ega
2 aastat tagasi

teistmoodi maximasse ja apteeki ei pääsegi. käisin hommikul apteegis ja kõik kohad olid täis maxima taga. Ei poes ega apteegis polnud kokku niipalju inimesi kui parklas autosid. Järeldus. Ümberkaudsete asutuste töötajate autod pargivad poe parkla kinni.

Ave
2 aastat tagasi
Reply to  ega

Enamus ongi seal Posti 30 töötajate autod, kes seal võivadki parkida.

Chr
2 aastat tagasi
Reply to  Ave

Ei näe küll mingit märki, mis töötajatele mingi privileegi annaks… Pigem isegi mõtleks just klientide rahulolule, kes su äri külastavad!

soh
2 aastat tagasi
Reply to  ega

See nüüd küll pädev jutt ei ole, et apteeki ei saa. Apteeke on Haapsalus veel. Kesklinnas, mõnesaja meetri raadiuses üsna mitu, ligi saab autoga, jala, nii, nagu soovi on. Ja Maxima ei ole nüüd ka mingi selline pood, kus nüüd ilmtingimata on vaja käia.

do soh!
2 aastat tagasi
Reply to  soh

see on elav näide sellest, kui ühe poe või muu asutuse juures ei ole parklat. Autodega ostjad ei tule lihtsalt poodi, kaupmehel või kohvikupidajal jääb raha saamata ja ei ole mingi raketiteadus, mis siis saab. Heal juhul teeb ettevõtja oma äri sinna kuhu tuleb ka autoga ostja või lõpetab tegevuse. Nii et jalgrattaga sõitjad ja muidujalutajad, autokasutaja saab ikka oma tavaari kätte ükskõik kus see pood ka ei asuks, aga teile jääb suur rõõm jalutada või rattaga sõita näiteks
Uuemõisa või Lihula maanted pidi kuhugile kuhu linn edasi areneb.
Teeme vanalinna autovabaks, nagu on mõne inimese unistus.?!

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  do soh!

Ükskord on vanalinn autovaba niikuinii!

Novotsiis
2 aastat tagasi
Reply to  ega

Ega-see pole avalik parkla, tegemist on eramaaga, see kuulub Post 30,le. Linna elanikud vōiksid olla kursis, et seal majas asub Holm Bank, Lääne Elu- nendele ongi see parkla! Maxima on rendipinnal lihtsalt. Ja nagu mõni võimekas Egon oskab sōita ja leedukad mitte, siis see mis siin eile toimus oli pöörane. Kaubaautod, rääkimataDPD bussist, kes ei pääse ligi.

K.s
2 aastat tagasi

Lubatud kohas parkimine ei saa õigusriigis, nagu Eesti, mitte ohtlik olla…Muidu oleks see ju keelatud karistatav väärtegu…aga on lubatud, nagu ka kaine peaga autojuhtimine…Muidugi Haapsalus on kõik võimalik…

Saate näha
2 aastat tagasi

Mulla tänava remonti minekuga hull parkimisolukord vaid süveneb.

KodanikS
2 aastat tagasi

Ja lapsed otsivad endile ise turnimis kohti. Väiksed lapsed käivad lossipargis wc-de juures torni tipus mööda müüri äärt ronimas.

Emme
2 aastat tagasi
Reply to  KodanikS

Lapsed on sellel müüril turninud aastakümneid. Ma oleks minestanud, kui oleks teadnud, et mu oma lapski seal miilitsate eest ära jooksis.