Krahviaias selgusid maakonna tennisemeistrid paarismängus

Toomas Kuum (vasakult), Ott Raidla, Hardi-Mikk Meitern ja Keven Ungert. Foto: erakogu
Toomas Kuum (vasakult), Ott Raidla, Hardi-Mikk Meitern ja Keven Ungert. Foto: erakogu

Krahviaia tennisekeskuses peetud Läänemaa meistrivõistlused paarismängus olid põnevad ja tasavägised. Kaheksast kohamängust läks viies mängus võitja selgitamiseks vaja otsustavat setti.

Meespaarismängus tulid esmakordselt maakonna meistriks Hardi Mikk Meitern ja Keven Ungert, kes olid finaalis paremad Ott Raidlast ja Toomas Kuumast (2-6; 6-4; 12-10). Raidlal ja Kuumal oli seejuures otsustavas setis seisul 9-6 kolm matšpalli!

Väga võitluslik oli ka pronksimatš, kus Ilo Toom ja Imat Lõbu olid lõpuks paremad eeldatavatest favoriitidest Martin Kuumast ja Riivo Pappelist (6-2; 4-6; 10-7).

Samasugust põnevust pakkus viienda koha mäng, kus lõpuks väljusid võitjatena Küllo Kuhi ja Peeter Tishler, võites favoriidiks peetud paari Indrek ja Ivar Tuule tulemusega 2-6; 6-4; 11-9.

Naispaarismängus panid finaalis oma paremuse lõpuks maksma Maily ja Ly Märss. Kuigi teine sett kaotati, olid nad otsustavas kiires lõppmängus kindlalt paremad ja võitsid mulluseid meistreid Kaja ja Simona Ladvat 6-2; 5-7; 10-2.

Pronksimäng oli täis pikitud nii rõõmu, kurbust, draamat kui ka tragöödiat. Ka Eesti naisteliigades sellel aastal häid tulemusi näidanud Annika Mändla ja Silvia Ots olid peale ülipõnevat otsustavat kiiret lõppmängu paremad mullusest hõbedapaarist Marelle Saarest ja Katrin Meriloost 3-6; 6-1; 14-12!

Viienda koha mäng oli samuti tasavägine, millest väljusid võitjatena Maike Tellmann ja Reena Raudne Klooster tulemusega 7-5; 7-6(8) Heidi Rohi ja Anželika Lavrušenko üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
2 aastat tagasi

Tennis ei olegi salastatud.