4

Haapsalu politsei alustas möödunud nädalal 78 väärteomenetlust

Möödunud nädalal sai Haapsalu politsei 25 väljakutset, millest kuus olid seotud lähisuhtevägivallaga.

Politsei alustas nädala jooksul kaks kriminaalmenetlust ja 78 väärteomenetlust. Väärteomenetlustest 69 olid piirkiiruse ületamised.

13. juulil kontrollis politsei liiklusjärelevalve käigus Linnamäel ühte autojuhti, kellel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. 34-aastase autojuhi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ööl vastu laupäeva kontrollis politsei autojuhtide kainust. Kokku puhutati 92 autojuhti. „Väga hea meel on tõdeda, et reidi käigus ei tuvastatud mitte ühtegi autojuhti, kes oleks rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Väänkael
Väänkael

Aga elu näitab,et kuni veel püsti seisad,võib kõrtsist koju ka tõuksiga sõita – neid politsei püüda ei viitsi ! 😉

Kodanik
Kodanik

Ja sõidetakse veel kahekesti. Juht on täis kui tinavile ning taga seisab neiuke.

Njahh
Njahh

Kas linnas parkimist ka juba kontrollitakse.Eriti juhiks tähelepanu Algkoolist kuni Kohtumajani-seal ei ole enam ammu kahesuunalist teed,sest üks pooltest on kogu aeg pargitud autosi täis.

Kodanik
Kodanik

See on kogu aeg ju nii olnud. Seal ju vastavates kohtades parkimist keelavad märgid ja kollased jooned olemas. Minu poolest võiks terve Sadama tänav alates kohtumajast kuni algkoolini autode vaba olla.
Ei kontrolli meil parkimist keegi. Üks päev mingi tarkpea arvas, et pargib end algkooli kõrvale kõnniteele. Ehte tänaval minu teada mootorsõidukid ei või viigi poole sõita, aga ometi tehakse seal kõrvaltänavalt tulles parempöördeid algkooli poole, kuigi märgid on üleval. Villa hoovist olen näinud mitu korda autosid algkooli poole pööramas.

wpDiscuz