Möödunud nädalal sai politsei mitmeid öörahu rikkumiste teateid

Nädala jooksul sai Haapsalu politsei väljakutseid öörahu rikkumistele, liiklusõnnetustele ja löömistele.

Haapsalu piirkonnavanem Indrek Tohter ütles, et politsei sai nädala jooksul rohkelt väljakutseid, millest 29 olid kiireloomulised. „Õnneks ühtegi raskemat juhtumit ei olnud,” ütles Tohter.

Kahel korral alustas politsei kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel. Väärteomenetlust alustas politsei 45 korral. Sarnaselt eelmisele nädalale tuvastati palju liiklusrikkumisi, mistõttu 37 väärteomenetluse puhul oli tegu liiklusrikkumistega, millest 27 korral ületasid autojuhid piirkiirust.

6. juulil sai politsei teate öörahu rikkumisest Haapsalus Mulla tänaval. Teine samasugune teade tuli 10. juulil, kus öörahu rikuti Kuuse tänava. Mõlemad rikkumised toimusid kortermajades ning alustati väärteomenetlust.

7. juulil sai politsei teate, et Haapsalus kaupluses mees lõi mees oma tuttavat 32-aastast naist küünarnukiga. Samal päeval teatati politseile, et Haapsalus ühes majutusasutuses rikkus külastaja toas oleva televiisori. Juhtunu osas alustati väärteomenetlust.

Järgmisel päeval, 8. juunil, tekkis Haapsalus korteris tüli mehe ja naise vahel, mille käigus ründas mees oma tuttavat naist, kes sai viga.

Laupäeval kontrollis politsei 188 autojuhi kainust, kellest kolm olid autorooli istunud pärast alkoholi tarvitamist. Kõigi suhtes alustasime väärteomenetlust. „Kõik autojuhid on kohustatud enne rooli istumist enda tervist kontrollima ning veenduma oma kainuses. Juhul, kui see ei ole võimalik, siis tuleb loobuda mõttest rooli istuda,” ütles Tohter.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments